Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uefa Yayın hakları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
tam bilmiyorum ama böyle haberler var sizce dogrumudur
Böyle Bir yazı Buldum

ÖNEMLİ ! UEFA yayin haklari sozlesmesi geregi Sampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'ne bi ulkeden birer takim katiliyorsa yayinci kurulus tum maclari normal kanalda sifresiz yayinlamasi gerekiyormus. D Smart Fenerbahce maclarini bu kural geregi sifresiz yayinlayacak fakat bizim Sampiyonlar Ligi'ndeki Carsamba gunu deplasman maclarini sifreli yayinlayacaklar. Bu ap acik kural ihlalidir

http://fenerant.wordpress.com/d-smart-ue...et-edelim/ Bide bu var.

Sizce Dogru habermi Tam bilmiyorumda.!
D Smart'ın .. diyorum.
İç saha maçları Star Tvde olacakmıs Ama Söyle bişi var Trabzonun macları gecen sezon hep Star Tvdeydi Lan 2 şampiyonlar ligi keyfimiz var onuda maffediyorlar
Türkiye'de söz konusu Galatasaray ise olmayan kurallar uygulanır,varolan kurallar çiğnenir.

Bunlar iyi günler,gün gelecek Milli maçlar için bile para ödiyecez,bu millet koyun gibi dekoder almaya devam ederse.
Asıl maç İngiltere'de dostum yerim iç sahayı Smile Star'da olsun herkes izlesin istiyorum ben ya derdim bu.
fenerin macları ntvde ama gsninki hakkında bilgim yok
Gidin kahveye orda tam zevki çıkıyor Big Grin
Gs'nin sifreli. Fenerin ntvde. Acıklama öyleydi.
(09-08-2012 10:36 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Gs'nin sifreli. Fenerin ntvde. Acıklama öyleydi.

Açıklama söyle Galatasarayın dış saha maçları sadece D-smart'Ta
Dıs saha macları Çarsamba yani salı günleri izleyebilceğiz anlamadıgm su trabzonun macları gecen sezon hepsi star'da idi
(09-08-2012 10:38 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(09-08-2012 10:36 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Gs'nin sifreli. Fenerin ntvde. Acıklama öyleydi.

Açıklama söyle Galatasarayın dış saha maçları sadece D-smart'Ta
Dıs saha macları Çarsamba yani salı günleri izleyebilceğiz anlamadıgm su trabzonun macları gecen sezon hepsi star'da idi

Anlaşmalar değiştiyse ondan olabilir sonuçta trabzonun izleyici kitlesiyle galatasarayın bir değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler