Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.
Ntv Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen:'
Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u yine oynatırım' sözleriyle ifade etti.
Rıdvan Dilmen Bana göre kırkyılın başı iyi bir şey soyledi
KAYNAK;
http://www.acunn.com/spor/ridvan-dilmend...kisi/37152
İşinize geleni alırsan kırk yılın başında bi doğru birşey söyledi dersin.
Söylediğine gelirsek sonuna kadar haklı.. Bana göre en iyi oyuncusu Türkiye'nin Arda ile birlikte..
(09-08-2012 04:35 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]İşinize geleni alırsan kırk yılın başında bi doğru birşey söyledi dersin.
Söylediğine gelirsek sonuna kadar haklı.. Bana göre en iyi oyuncusu Türkiye'nin Arda ile birlikte..
İlla bir olumsuz yorum atıcam diyorsun yani orada belirtiyorum BANA GÖRE
Sırf selçuk yok diye yenilmedik herşeyi selçuğa bağlamayın sağ bekte hamit altıntop var bunu kimse söylemiyor nedense. Hollanda'nın atakların %90'ı sağdan gerçekleşti...
(09-08-2012 04:35 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]İşinize geleni alırsan kırk yılın başında bi doğru birşey söyledi dersin.
Boş beleş konuşma Rıdvanın nasıl bi Galatasaray düşmanı olduğunu cümle alem biliyor.
İşinize gelirse diyorsun bide.Sen şuanda böyle sanal alem köşelerinde Rıdvan'ı savunuyorsun fenerin elazığ maçında elle attığı gol sonrası programda "ben bu golü fenerbahçe tarihinden siliyorum,böyle bi golü kabul edemem" diyen Rıdvan'ı o zamanda savundunmu böyle ? Ben sana söyleyim savunmadın,hatta Rıdvan'ın arkasından sövdün.
Ha kardeş ha işinize geleni alırsan böyle olur.
Milli takım zaten dün bitmişti.Avcıdan milli takıma hoca olmaz açık söylüyorum.İBB'ye geri dönüş yapmalı.
Sene 2013 olacak halen tek forvet oynıyan takımlar var.Bu nasıl futbol mantalitesi ?
(09-08-2012 04:38 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sırf selçuk yok diye yenilmedik herşeyi selçuğa bağlamayın sağ bekte hamit altıntop var bunu kimse söylemiyor nedense. Hollanda'nın atakların %90'ı sağdan gerçekleşti...
Ben selcuk yok diye demiyorum Eger yenilmemizn En büyük sebeblerinden biri diye diyorum
1-Selcuk yok
2-Kalede volkan yok Malseef sakat
3-Hamit sağ bek
4-Mevlüt etkisiz hiç bir şey yapmıyor
5-Neredeyse 1 yıldır sahaya cıkmayan nuri oyuna sokuyor
6-Abdullah avcı Milli takımı yönetmiyor Milli Takımın Başına Fatih Terim Getirlmeliydi
Daha sebep var Yenilmemizde ama en büyük sebepbana Göre Selcuk'un olmaması
Galatasaray'ı da milli takımı da mahveden hamit.
(09-08-2012 04:40 PM)Pablo Yazılan: [ -> ] (09-08-2012 04:35 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]İşinize geleni alırsan kırk yılın başında bi doğru birşey söyledi dersin.
Boş beleş konuşma Rıdvanın nasıl bi Galatasaray düşmanı olduğunu cümle alem biliyor.
İşinize gelirse diyorsun bide.Sen şuanda böyle sanal alem köşelerinde Rıdvan'ı savunuyorsun fenerin elazığ maçında elle attığı gol sonrası programda "ben bu golü fenerbahçe tarihinden siliyorum,böyle bi golü kabul edemem" diyen Rıdvan'ı o zamanda savundunmu böyle ? Ben sana söyleyim savunmadın,hatta Rıdvan'ın arkasından sövdün.
Milli takım zaten dün bitmişti.Avcıdan milli takıma hoca olmaz açık söylüyorum.İBB'ye geri dönüş yapmalı.
Sene 2013 olacak halen tek forvet oynıyan takımlar var.Bu nasıl futbol mantalitesi ?
Sizler gibi taraftar oldukça futbol bi yere gelmez. Ben niye söveyim. Tanımadan etmeden konuşuyorsun. Zaten seni kaale alıcakta halim yok.
Milli takım bitmişmiş.. Niye bitsin. İyi ki bir mağlubiyet aldı, kötü oynadı.
(09-08-2012 04:50 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ] (09-08-2012 04:40 PM)Pablo Yazılan: [ -> ] (09-08-2012 04:35 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]İşinize geleni alırsan kırk yılın başında bi doğru birşey söyledi dersin.
Sizler gibi taraftar oldukça futbol bi yere gelmez. Ben niye söveyim. Tanımadan etmeden konuşuyorsun. Zaten seni kaale alıcakta halim yok.
Milli takım bitmişmiş.. Niye bitsin. İyi ki bir mağlubiyet aldı, kötü oynadı.
Bak bu forumdaki Fenerlilerin hepsine saygı duyarım hepsi neredeyse adaletli yorumlar atıyor Senin Yaptıgın illa tartısma cıkarmak Şimdi kib a.e.o by.