Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc hakkında bir soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim pc bu. Şimdi ben bu pc yi değiştirmeyi düşünüyorum ama üni ye kadar da değiştirmek istemiyorum aslında yani 2 sene daha kullanmak istiyorum ama yeni çıkan oyunları tabi kaldırmıyor şimdi ben bu pc ye ram ve ekran kartı alsam 2 seneye kadar olan oyunları kaldırır mı ? yoksa ben bu sene yeni pc alayım mı
[Resim: lm9A1.png][Resim: jTPQP.png]
Ram ve ekran kartı da biraz pahalı sanki ? Boşver hiç bişey almana bile gerek yok idare edersin.
kardeşim iki sene dedigine göre sanırım lise 3 e geçtin. bende 4 oldum son hayırlısıyla biticek inşallah. makinen o kadar kötü değil diye düşünüyorm . en fazla yapabilecegin ne olabilir i3 işlemci 2 gb ram alırsın 256 bit 1 gb bi ekran kartı ama sana pahalıya gelir. benden sana tavsiye geç olmadan oyunlara az ara ver ve üniversiteye hazırlanmaya başla. önünde zor bi sınav var dostum benim gibi geç kalma yoksa POPON YANAR TUTUŞUR Smile
(09-08-2012 11:18 AM)epir0jens Yazılan: [ -> ]kardeşim iki sene dedigine göre sanırım lise 3 e geçtin. bende 4 oldum son hayırlısıyla biticek inşallah. makinen o kadar kötü değil diye düşünüyorm . en fazla yapabilecegin ne olabilir i3 işlemci 2 gb ram alırsın 256 bit 1 gb bi ekran kartı ama sana pahalıya gelir. benden sana tavsiye geç olmadan oyunlara az ara ver ve üniversiteye hazırlanmaya başla. önünde zor bi sınav var dostum benim gibi geç kalma yoksa POPON YANAR TUTUŞUR Smile

eyv kardeşim zaten bu sene antrenman ve derslerden oyuna zaman kalmıycak ben arada eğlenmek için hafta sonları oynuyorum derslerle yüzmeyi aynı anda götürebilirsem üniversiteye girerken çok rahat edicem yani bu 2 sene boyunca hiçbir sosyal hayatım olmayacak gibi =)
Gigabyte'nin anakartları ile ilgili bir fikrim yok, fakat ekran kartın iyi. Ram olarakta 1 veya 2gb daha arttırabilirsin, fazlasına gerek yok.
(09-08-2012 11:23 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gigabyte'nin anakartları ile ilgili bir fikrim yok, fakat ekran kartın iyi. Ram olarakta 1 veya 2gb daha arttırabilirsin, fazlasına gerek yok.

ben bu systemrequirementslab tan baktığım bo2 crysis 2 falan hep ekran kartı vasat gösteriyor ?
Crysis ekran kartında var olmayan bir parça istiyor desem yeridir Big Grin Ama crysis oynayacaksan ekran kartınıda değiştirmen gerekiyor. Yarış oyunları için 8600 iyidir.
(09-08-2012 11:37 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Crysis ekran kartında var olmayan bir parça istiyor desem yeridir Big Grin Ama crysis oynayacaksan ekran kartınıda değiştirmen gerekiyor. Yarış oyunları için 8600 iyidir.

bo2 bf3 için ?
GForce 8800+
Ha ben her oyunda performans istiyorum dersen GTX serisine doğru yelken aç
Tabi anakartın ve power supply destekliyorsa Smile
[Resim: aAgo6.png]

Bf3 için için bunu diyor ( recomended ) rami arttırsam bf3 oynarmıyım kasmadan en düşük grafiklerde ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler