Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock facebook eventi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Askerler!

Gayretli ve istekli çabanıza bağlı olarak, resmi Facebook adresimizin beğeni sayısı sonunda 10.000’I aşmayı başardı!

Bu sadece sizin istek ve gayretiniz ile başarıldı. Sizlerin oyun isteğine cevap vereceğimize ve oyunu çok daha iyi bir hale getireceğimize sizlere söz veriyoruz.

Ancak; tüm bunlar sadece sizing güven ve isteğiniz ile olacaktır. Bu uzun yolda inancınızı ve isteğinizi daima bizim yanımızda tutun. Bizler ayaklarımızın üstünde görevimizi yapacağız, hackerlerın üstesinden gelirken aynı zamanda etkileyici birçok yenilik sizlerle sunulacak.

Askerler, bir kez daha sizden yüksek katılım bekliyoruz!

[Etkinlik Detayları]

1. War Rock Facebook Sayfasını ziyaret edin

2. War Rock’un 10.000+ beğenisini kutlamak için oyun içi adınız ile bir yorum bırakın. (Eğer oyun içi adınızı bırakmazsanız ödül kazanamazsınız!)

3. “Oyun içi adınızı ve 30-günlük istediğiniz silahın adını yazmayı unutmayın”.

4. 12 Eylül’de duyurulacak kazananlar listesini sabırsızlıkla bekleyin.

5. Sadece İngilizce.

Eğer Facebook üstünde 20.000 üstünde beğeni alırsak, sizlere çok farklı hediyeler sunacağız!

Her zaman sizinle olan,

War Rock Global.

http://www.youtube.com/watch?v=YtdWHFwmd2o
Ne Facebook'muş arkadaş yakında duvarıma yaz falanda derler
Bilgilendirme için teşekkürler
Teşekkürler bilgilendirdiğin için.Şansımızı deniycez Smile
Duvar yazımı beğenin 30 günlük premium veriyoruz..
(09-07-2012 06:26 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Teşekkürler bilgilendirdiğin için.Şansımızı deniycez Smile

Kardeşim nickini söyle istersen senin yerine de atayım bi tane Smile
(09-07-2012 06:33 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Duvar yazımı beğenin 30 günlük premium veriyoruz..
(09-07-2012 06:26 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Teşekkürler bilgilendirdiğin için.Şansımızı deniycez Smile

Forumdaki ismin aynısı l3erkin35 Smile Bizdede çok şans var ya kanka kesin bize çıkar Smile hee bide sanki warrock oynuyomuş gibi yorum yaptım silah için Smile
(09-07-2012 06:44 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]
(09-07-2012 06:33 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Duvar yazımı beğenin 30 günlük premium veriyoruz..

Forumdaki ismin aynısı l3erkin35 Smile Bizdede çok şans var ya kanka kesin bize çıkar Smile hee bide sanki warrock oynuyomuş gibi yorum yaptım silah için Smile

Sen de bıraktın dimi. O zaman oynayan birine yazalım . Ayıp olur Smile
(09-07-2012 06:47 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]

Pc bozuldu o bahneyle bıraktım.Eski bi laptopla takılıyoz işte Smile
(09-07-2012 06:49 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]
(09-07-2012 06:47 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]

Pc bozuldu o bahneyle bıraktım.Eski bi laptopla takılıyoz işte Smile

Laptopla iyi olmuyo ya Smile Masaüstünü havası başka da konuyu dağıttık Big Grin kusurumuza bkmayın beyler Big Grin
Beyler Warrock facebook eventi diye konu açtım konuştuklarınıza bakın .D asdasd Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler