Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRockTR..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu oyuna ilk başladığımda ilk bu siteye üye olmuştum. WarRock'u bıraktım sonra ama siteye ne zaman girsem hep saygılı üyeler vardı. Saygılı yorumlar yapılıp güzel şeyler paylaşılırdı.. Şimdi baktığımda ise ismini vermek istemediğim insanlar sadece post kasıyor. Bu nedense beni gerçekten üzmekte. Sadece yorum olsun diye saçma sapan kendini bilmez yorum atan insanlar oldu çıktı. Bu konuda keşke çözüm bulunsa.
Her neyse okulların açılmasına az bi süre kala nerede öğretmenlik yapacağım belli olmadığı gibi her gün başka başka semtlerin okuluna eğitime gitmekteyim bu süre zarfıınca ne WarRock'a nede Foruma uğrayamacağım.E birde artık sözlüyüz Smile Hesabımı oynaması için bi arkadaş'a vermek istiyorum eyer yasak değilse. Smile

Aralarda umarım girerim. Kendinize iyi bakın
kendinize iyi bakın hocam istanbuldaysanız gelin behçet kemal çağlar anadolu lisesine benim hocam olun Big Grin
Valla üzüldüm şimdi Sad kendine iyi bak Sad
(09-07-2012 02:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]kendinize iyi bakın hocam istanbuldaysanız gelin behçet kemal çağlar anadolu lisesine benim hocam olun Big Grin

Bana bağlı değil malesef Big Grin Ataşehir'de Mehmet Rauf Lisesi var orada dil anlatım öğretmeni açığı varmış olursa orası olucak. olamassa açıkta kalıcaz
Hayırlısı neyse o olsun hocam Smile
Allah gönlünüze göre versin hocam,sözlünüzle ömür boyu mutluluklar Smile
(09-07-2012 02:46 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Valla üzüldüm şimdi Sad kendine iyi bak Sad

(09-07-2012 03:16 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hayırlısı neyse o olsun hocam Smile

(09-07-2012 04:04 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Allah gönlünüze göre versin hocam,sözlünüzle ömür boyu mutluluklar Smile

Teşekkür Ederim Amin Kardeşlerim.
Allah nişanlınızla birlikte uzun, mutlu, sağlıklı hayat geçirmenizi nasip etsin.
(09-07-2012 02:20 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]eyer yasak değilse. Smile

Bir edebiyat hocası eğer'e eyer derse oyunun öğrencilerini düşünemiyorum Smile
(09-07-2012 05:28 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]
(09-07-2012 02:20 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]eyer yasak değilse. Smile

Bir edebiyat hocası eğer'e eyer derse oyunun öğrencilerini düşünemiyorum Smile
tam bunu yazacaktım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler