Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft oynamak isteyenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar kaç gündür evimi yapmaya falan çalıştım ve sonunda tamamladım benimle hamachi üzerinden minecraft oynamak isteyen arkadaşlar var ise bana özel mesaj ile ulaşabilirler Smile
oyun nasıl birşey onu bile bilmiyorum Big Grin
(09-07-2012 12:20 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]oyun nasıl birşey onu bile bilmiyorum Big Grin

Bence şu popüler avatarın kimle popüler olduğunu da bilmiyorsun Big GrinBig Grin
araştırıyorum paralı epic de 6 pointim olsun premium alıcam ve oynucam Big Grin
(09-07-2012 12:28 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]araştırıyorum paralı epic de 6 pointim olsun premium alıcam ve oynucam Big Grin

vermiyor haberin olsun. premium da lazım değil zaten. hamachiden oynanıyor
(09-07-2012 12:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-07-2012 12:28 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]araştırıyorum paralı epic de 6 pointim olsun premium alıcam ve oynucam Big Grin

evet Big Grin
(09-07-2012 12:20 PM)Eolo Yazılan: [ -> ]oyun nasıl birşey onu bile bilmiyorum Big Grin
(09-07-2012 12:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Hamachi'den sadece offline/kaçak serverları kullanabilirsin. Gerçek serverlar için (WoM benzeri) premium lazım.
Tamam kaçak olarak işte Big Grin
Tek başıma sıkılıyorum 2 katlı evde
Referans Adresler