Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İzmir’de Türk bayrağı yasaklandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Provakatif amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçeği yansıtmıyor gibi. Bilemedim şimdi bir kişiye maletmek istemiyorum ama bu hükumet bu kadar karaktersiz değil gibi
(09-07-2012 12:21 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Provakatif amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçeği yansıtmıyor gibi. Bilemedim şimdi bir kişiye maletmek istemiyorum ama bu hükumet bu kadar karaktersiz değil gibi

Bu kadar karaktersiz değil doğru. Daha fazlasını yapacak kadar karaktersiz.
O yasağa uyulmuycak görürsünüz. 9 eylülde meydandayız Smile
Akp döneminde yapılan şeylerin hepsini yazılı olduğu bi defterim vardı.. kendi ellerimle yazdığım. üniversite zamanlarında joplarla yediğimiz dayaklardan sonra karakolda polislerin yaptıkları açıklamalar yazılıydı.. Nereye koyduğu hatırlasam eyer sitede sorun yaşatmazsa paylaşmak isterim
(09-07-2012 12:18 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Bunları göre göre nasıl gidipte akpye oy veriyorlar hiç mi vicdanları sızlamıyor aceba?
Akpye oy verende vicdan varmı dersin?
Bu Ülkenin Adaleti 10 Kasım 1938'de Bitti!
(09-07-2012 12:38 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-07-2012 12:21 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Provakatif amaçlı olduğunu düşünüyorum gerçeği yansıtmıyor gibi. Bilemedim şimdi bir kişiye maletmek istemiyorum ama bu hükumet bu kadar karaktersiz değil gibi

Bu kadar karaktersiz değil doğru. Daha fazlasını yapacak kadar karaktersiz.

Şehitlere kelle diyecek kadar kalitesiz bunlar daha nasıl kalitesiz olsunlar ? Din üzerinden sömürü yapılarak kurulan bir hükümet zaten,sonumuz kötü.
haha neymiş efendim Türk bayrağını yasaklayacaklarmışta yokmuş ta neymişte ulan siz kimsiniz lan demek ki o şerefsiz bakan daha İzmirlileri tanıyamadı,9 Eylülde tanıtırız.
Böyle Bir Şey Yok.Akp Böyle Yapmaz.Başbakanda Yapmaz.Karaktersiz Olan Bdp ve chp dir.Aklınıza Sokun.Bunların Hepsi Yalan.Hem Herkes İstediğine Oy Verir Sanane.Benim Vicdanım Rahat
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler