Can. bu bilgisayardaki programlar hakkında bize bir liste çıkartabilirmisin.
sonuçta , sadece warrock oynamıyoruz bilgisayarda. temizleme programları , antivirüs programları , vb programlar olmazsa olmazdır. zaten warrock için antivirüsleri kapatıyoruz oyuna girerken. yoksa girmiyor . karantinaya alıyor

fakat kurulu olmaması mı gerekiyor. bunun için detaylı bir liste benzeri birşey hazırlarsan çok iyi olur. çünkü bir kere daha sebepsiz ban yemek , daha doğrusu , bilgimiz olmayan ve warrockun hack olarak gördüğü programları bilip silerek , sebepsiz banı ortadan kaldırırız.
bu liste işini yapabilirsen , çok yardımcı olmuş olursun
O değil bu gibi programları hile olarak gören saçma programın kullanılmaması en mantıklısı.
(09-07-2012 10:57 AM)riskx Yazılan: [ -> ]O değil bu gibi programları hile olarak gören saçma programın kullanılmaması en mantıklısı.
Bu warrock'un her döneminde oldu ya, kanayan yara gibi

PunkBuster vardı olur olmaz banlıyodu. Bi de PB banlarsa hiç bi şekilde açılma şansı yoktu hesabın.
Şu anda oyun hızını artıran programlar yasak diye biliyorum, örnek: AdvancedSystemCare bile yasakmış ama kullananlar var ve Can O/C çıkmadığını söylemiş fakat güvenemiyorum.
(09-07-2012 04:30 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Şu anda oyun hızını artıran programlar yasak diye biliyorum, örnek: AdvancedSystemCare bile yasakmış ama kullananlar var ve Can O/C çıkmadığını söylemiş fakat güvenemiyorum.
Advanced Bilgisayarının neresini hızlandırıyo anlamadım? Neyse Turbo güç acıktı ne olur ne olmaz diye kapadım.
Sistemi hızlandırıyor, gereksiz programları kapatıyor. Bende 1.5 senedir kurulu ve kaldırmaya niyetim yok. Ara sıra giriyorum oyuna ama şu sıralar hiç girmedim. Bu sebepten banlansada sorun değil.
(09-07-2012 04:39 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Sistemi hızlandırıyor, gereksiz programları kapatıyor. Bende 1.5 senedir kurulu ve kaldırmaya niyetim yok. Ara sıra giriyorum oyuna ama şu sıralar hiç girmedim. Bu sebepten banlansada sorun değil.
Arkadas bende indirdim bugün aslında uzun süre önce niyetim vardı ama bazısı iyi bazısı kötü dedigi icin indirmedim , tamam güzel programda birkac sorum olucak sana bazı arkadaslar cogu gerekli seyide sildiginden bahsetiyor dogrumu? Birde indirince biraz kasıyor gibi geldi ! yani kısaca zararlı yönleri varmı programın? Yoksa bana son sürümünü ÖMden atarsan memnun olurum

(09-07-2012 03:14 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ] (09-07-2012 10:57 AM)riskx Yazılan: [ -> ]O değil bu gibi programları hile olarak gören saçma programın kullanılmaması en mantıklısı.
Bu warrock'un her döneminde oldu ya, kanayan yara gibi
PunkBuster vardı olur olmaz banlıyodu. Bi de PB banlarsa hiç bi şekilde açılma şansı yoktu hesabın.
Benim charımda öyle gitti açamadılarda