Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir nexon saçmalığı daha
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bugün oyunu 2.yükleyişim oyunun setub'unu kaybettim ve yeniden indirmeye kalktım aama kaybettiğim setup gamersfirst e kadar dayanyıor ama düzgünce yukleyip oynuyordum nexondan yenı indirdiğim setupu yükledim ve ekrana gelen warrock simgesinden oyunu açtım beni nexon sitesine attı ve ordan giriş yaparak giriyordum her seferinde sonra nexon klasöründen wrlauncher ile giriş yapmayı denedim ilk gelen kutucukta patch atar gib birşey doldu ve gamestart ekranına geldi ama gamestarta tıklanmıyor ve sonra runtime error hatası verdi ardından ekrandaki warrock ile giriş yapim dedi ve siteye yönlendirince bu ekran karşıma çıktı
[Resim: ss1v.png]

ve gelen kutucukta agree desem ve ilerlesem benim net hızıma göre 2 3 saatlik bi indirmeye yapıyor sıkıldım bu sorunlardan bu sorunun düzelmesi için warrock u sıl yukle yapmam lazım sıkıldım ama ben gerçekten bunları yaşamaktan
Kaç kurtar kendini uğraşma fazla bu oyunla Big Grin Big Grin Big Grin
Bencede kaç kurtul Big Grin Big Grin
Kabul edersen hesabın silinir.
aa 190nx vermişler Smile
Hic ugrasma ya bosver
(09-07-2012 02:10 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Kabul edersen hesabın silinir.

abi ben oyun oynuyacam ve bu çıkıyor karşıma ne yapacam akbul ediyorum ve bu dosyayı indirmeye kalkıyor warrock.zip
Bırakın artık şu oyunu ya . Dalga geçiyolar resmen .

Can ne yapsın sorun Nexon'dan kaynaklı.
Sorun tek sende galiba? Smile
Referans Adresler