Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: O Bayrağa Dokunmayın Çocuklar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

Bırakın kimi tahrik ediyorsa etsin,beğenmiyorlarsa direği var tahriği söküp atar...

Böyle Döveceksin bunları

Burak Kandöker

Apo pi..ni asıp Avrupa birliğini si.tir edip idamı kaldırmasaydık 3. gün çapulcular topuklarını kıçlarına vura vura afganistana doğru kaçıyor olacaklardı.9 Eylül 1922 yönetimindeki yüreğin %1 i şuanki yönetimde olsaydı şuanda dünya önümüzde diz çöküyor olacaktı.Ama ne yazıkki 91 yıldır kuyruk acısı çekmiş olanlar bugün devletin başındalar ve sevgili milletimiz uyurken onlar elif ninelerin kanıyla alınan toprakları gemicikler,dolarcıklar karşılığında savaşla alamayan düşmanlara satmaktalar.İyi uykular Türkiyem.
(09-07-2012 12:01 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Apo pi..ni asıp Avrupa birliğini si.tir edip idamı kaldırmasaydık 3. gün çapulcular topuklarını kıçlarına vura vura afganistana doğru kaçıyor olacaklardı.9 Eylül 1922 yönetimindeki yüreğin %1 i şuanki yönetimde olsaydı şuanda dünya önümüzde diz çöküyor olacaktı.Ama ne yazıkki 91 yıldır kuyruk acısı çekmiş olanlar bugün devletin başındalar ve sevgili milletimiz uyurken onlar elif ninelerin kanıyla alınan toprakları gemicikler,dolarcıklar karşılığında savaşla alamayan düşmanlara satmaktalar.İyi uykular Türkiyem.

Haklısın
(09-07-2012 12:01 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Apo pi..ni asıp Avrupa birliğini si.tir edip idamı kaldırmasaydık 3. gün çapulcular topuklarını kıçlarına vura vura afganistana doğru kaçıyor olacaklardı.9 Eylül 1922 yönetimindeki yüreğin %1 i şuanki yönetimde olsaydı şuanda dünya önümüzde diz çöküyor olacaktı.Ama ne yazıkki 91 yıldır kuyruk acısı çekmiş olanlar bugün devletin başındalar ve sevgili milletimiz uyurken onlar elif ninelerin kanıyla alınan toprakları gemicikler,dolarcıklar karşılığında savaşla alamayan düşmanlara satmaktalar.İyi uykular Türkiyem.
Katılıyorum.
Güzel yere değinmişsiniz hocam , şuan bazı şeyleri kelimelerle anlatamıyorum iyi forumlar ..
Bugünkü yönetim.... yönetim falan değil o... sözde yönetim. Ülke de umrunda değil millet de. PKK da değil Türkler de. Umrunda olmasına da gerek yok zaten... Neden olsun ki ? Aziz Nesin'in bahsettiği o, 60%lık aptal kısım onu başbakan yapmaya, her istediğini istediği eyre yerleştirmesine yeterken, neden uğraşsın ki ? Oğlu askere gitmeyen başbakandan ne bekliyorsun ? Ülke mi yönetecek o ? 2 dönem sonra PKK onlar sayesinde alır Kürdistan denilen çapulcu memleketini, boşbakan da yeteri kadar para kırmış olur zaten bu vatandan. O da çeker gider Amerika'sına... Alır oğlunu yatını evini karısını Abdullahlarını, sonra geçirirler başa ADAM GİBİ ADAM OLANI... Peki ne mi olur ? Bu itlerin 20-30 yılda berbat ettikleri şeyi kimse 5 yılda düzeltemez. O gelen kişi de düzeltemeyecek zaten. 1 dönem bitecek, her şey olmaz tabi ki eskisi gibi. Düzelir çoğu şey amma.... Her şey düzelmez... Sonra da başlarlar "SEN GEÇTİN DE NE OLDU"lara... 60%lık aptal kesim bir kere daha çıkar meydana. Böyle sürer gider bu... Türkiye diye bir şey kalmayana kadar.

Bende katılıyorum.
Ülke elden gidiyor adamlar bizim askeri aracımıza sözde bayraklarını asıyorlar.Elif nine bir testi su için şehit olurken askerimiz korkusuna bayrağı çekiyor.Yazık.Akp hükümetini başa geçiren iki kömüre kanan halkımızda da suç var bence.Elif nine ve bu ülke için savaşıp şehit olmuş herkesin ruhu şad olsun.
Şuanki kadro hükümet 1-2 yıl içinde değişmesi lazım hatta değişicekte.Devletin içinde sayamadığımız paşalar komutanlar var dış ülkelerin emrinde, isteseler pkk bitmişti 5-6 yıl önce.Herşeyi bir para uğruna onca şehit uğruna vatanına ihanet eden kişiler yüzünden bu pkk yüzünden başımız ağrıyor.Türkiyenin heryerinede hala onlara destek verenler var.Milletin derdi zam,4+4+4,kürtaj ilk önce saçma meseleleri bırakında bu vatan hainlerini yok edin..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler