Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Silahları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar adını bilmediğim biheavy nin kullandıgı bi bazuka var kaplan post desenli zombi modda kullanyodu bi adam ardarda 3-4 kere ateş ediyodu bunu nasıl alabilirz ?
premium hesabım mevcut cephanelikte göremedim silahı birde oyundayken baselerden çok uzak mesafeden vurabilen tanklara fln kitlenebilen bi silah vardı onu nasıl kullanabılrız sorularım cevaplarsanı cok makbule geçer inş anlarsınız ne demek istediğimi pek açık anlatamadım çünkü tşk... Smile
4 tane ard arda atan silah m202 flash diye geçer onu siteden alabilirsin şuan yok diye biliyorum..

Uçağa kitlenebilen silah stinger . Normalde adam değil zombi bile vurmuyor Smile . shiftle kitlenebilirsin.Smile
4 tane ard arda atan silah şuan markette yok. Smile
stinger cephanelikte var 1 aylığı 10k 7 günlük 2.5k
Foruma hoşgeldin dostum. Mesajını düzenledim, hepsini kalın yazmıyoruz. Forum Kuralları'na göz atarsan iyi olur. İyi forumlar Smile
4 tane ardarda cephanelikte yok ama siteden random boxtan çıkıyo
tanklara kitlenen dediği JAVELIN sanırım şu an ulaşman çok zor Smile
Tank için istiyosan Javelin i uçak - heli için stinger. Smile

Hepsini kullanmak istiyosan da hack açıp oynayacaksın Smile
(09-06-2012 11:03 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Tank için istiyosan Javelin i uçak - heli için stinger. Smile

Hepsini kullanmak istiyosan da hack açıp oynayacaksın Smile

Sonra senin gibi ban yiyecek m045.gif
Teşekkürler beyler foruma yeni katıldım kurallara bi göz gezdiririm Smile
söylediğiniz silahlara baktım evet kastettiğim javelin ve m202 idi.
bunları nasıl elde edebilirim arkaşın söylediği gibi sadece random box dan mı çıkma ihtimali var ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler