Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle dün akşam Md500'de vs alalım dedik 1v1 44Eziyetcii44 kişiliği ile ben vs atmıştım ve 3-0 aldım.Yanındaki LetsGoxP denilen karaktersiz başlarda normal oynuyor gibi oldu 1-0 aldı ilk etapda , 2. Etapda 2-0 Alıyordu beni ve 2-1 oldu ardından 2-2 En son elde ise 3-2 aldı.Kısaca anlatmak istediğim şey vs bittiğinde LetsGoxP adlı eleman biz tekrar md ' ye bindiğimizde yükselip roket atmasıdır ve şu ses geldi hani sınırsız roket hacki açan adamların roketi patladığındaki ses nasıl ise tepemize aynen md ile roket yağdırdı keşke videoda olsaydım o ara

[Resim: cq929.jpg]

ve bu halka denilen 'çocuk' bu forumda takılıyor , takılmasına rağmen ana avrat düz gidiyor görüyorsan tek sana diyebileceğim şey ' allah seni ıslah etsin '

Bu ss'de görüldüğü üzere bu adamların ne olduğu belli ve bizden 3v3 istiyorlar buna daha ne demeli ?

Edit : Beni güldüren olay şudur Big Grin Semboll45x (Hakan)'ı çağrırım sizi bişey eder falan dedi biz orda takımca koptuk gittik Big Grin Benim Klanımdaki adamı bana karşı kullanıcak Big Grin Big Grin allah sizi ıslah etsin emi Big Grin Big Grin
Herşeyi anladım buna rağmen tw vermesi şartıyla maçı kabul ettik ama yok vermiyor. Herşey ortada ne diyelim kendilerini kandırsınlar, hack sitelerinde gezerek öğrenilmez bu oyun Wink
arkadaş adamlar hackle oynayarak kendilerini kral sanıyolar ya ben ona sinir oluyorum.birde gelip artis artis konuşuyolar...
(09-06-2012 11:39 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]arkadaş adamlar hackle oynayarak kendilerini kral sanıyolar ya ben ona sinir oluyorum.birde gelip artis artis konuşuyolar...

Semboll45x (Hakan)'ı çağrırım sizi bişey eder falan dedi Big Grin biz orda takımca koptuk gittik Benim Klanımdaki adamı bana karşı kullanıcak
bogachan abi semboll45x,s3kilabi ve jamab ı cok iyi tanırım hakan abi ve ali abiyi biliyom ama jamabla arkiyiz sadece benide klanınıza alırmısınız?
sistem gelince
(09-06-2012 11:41 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(09-06-2012 11:39 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]arkadaş adamlar hackle oynayarak kendilerini kral sanıyolar ya ben ona sinir oluyorum.birde gelip artis artis konuşuyolar...

Semboll45x (Hakan)'ı çağrırım sizi bişey eder falan dedi Big Grin biz orda takımca koptuk gittik Benim Klanımdaki adamı bana karşı kullanıcak

kendini bi b*k sanıyor işte kanka Smile
benide klanınıza alırmısınız ?
lütfenn
(09-06-2012 11:45 AM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]benide klanınıza alırmısınız ?
lütfenn

kardeşim bu klana amacımız en iyileri , en iyi olabilecek gibileri toplama çabasındayız ki Europe ' daki adamlara karşı oynayabilelim amacımız kısaca bu senin iddalı olduğun araçta deneriz eğer iyi gider isen zaten tanıdıksın tabiki niye olmasın Smile
tankta az cok iyiyim apache,md500 ve engrenedeki helide derseniz HIGH Big Grin
tek kelimeyle ''ÇOCUKLAR''.
takma sen Boğaçhan . oluyor böyle vakalar Big Grin hemen bi tekerleme yapalım.
olur böyle vakalar , Can inşallah yakalar Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler