Afyonda cephanelik patlaması sonucu 25 şehidimiz var. Güne mutlu uyandım ama haberi görünce hiç bi mutluluk kalmadı.Kimse şehit haberlerine yeterli tepkiyi vermiyor, illaki birinin başınada gelsin abisi, babası, amcası ailesinden biri şehit olsun ki sesleri çıksın yoksa ,yazık deyip geçiyorlar yazıklar olsun böyle zihniyete,böyle yönetime şehit cenazelerinin tv'de gösterilmesine bile karışan bi devlet bi zihniyet.Yazıklar olsun.
Yası 20 olan daha cocuk gıbı ınsanlar var sen ne dıye elıne daha torpıl almamıs bırıne cephane emanet edersınkı komutlar bıraz daha dıkkatlı olsa keske Mekanları cennet olsun dıyecek baska bısı bulamıyorum
Allah rahmet eylesin.Suç komutanlarda bence 20 yaşında hiç bir şey bilmeyen birisini oraya koyarsan o bomba patlar.Aynı şekilde 1 aylık eğitim görüp Hakkari'ye Şırnak'a yolluyorlar o gençleri.Pkklı şerefsizler açıkçası daha da avantajlı bizden uzun süre orada kaldıklarından her yeri biliyorlar ve saldırıp en kısa yoldan kaçıyorlar.Ve biz başbakanın sabrının taşmasını bekliyoruz.Olmaz olsun devletin başındakiler.Bdp lisi de Akp lisi de çoğu Pkk lı milletvekili olarak görev yapıyor ve bizim ailemizin vergileriyle maaşları ödeniyor.Suç Akp yi başa geçiren de hepsinin Allah cezasını versin.