Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock da buda oldu Bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar buda nedir 15 dk önce pach geldi
Arkadaşlarla contrunas oynuyorduk karsı takıma 65 lwl full power lwl bır adam geldı adama power lwl sın dedıydım demez olaydım 1 dk ıcınde ınternet baglantını kesıcem dedı baglantı sıp dıye gıttı bu da nedır artık hacklara baglantı kesme özellıgimi koymuslar öyleyse bız oynamayalım bu ısı wallaha cok cıvkını cıkardılar oyunun pach atıyonuzda noluyor Hack sıtelerı zengın oluyor noldu hack sıtelerıne dava acıldıydı hıc yalan galıba yalanlar ustune kurmayın bu ısı yapıcaksanız tam yapın elın adamı gelıpde hack acıpda bızım oyundan ınternet baglatımızı kesıcekde bızde afedersınız ama (MAL) mıs gıbı davranacakmıyız care bulun artık resmen oyunda enayi yatagına alınıyoruz para verıyoz pre nxcash alıyoruz gördugumuz hızmete bı bakın oyun tasınalı kac ay oldu ya kac ay yapın bıseyler artık
Bu hackı acan kısının nıckı:xTurkoo
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...me=xTurkoo

Herkez okusun
tamamen yazdıklarını okudum vay be dedim gerçekten m045.gif
Sence bu dedıklerım yalanmı enayı yatagına konuyoz ya
Rastlantı falan olmalı Ss.gif
Raslantımı adam resmen ınternet baglantımı kestı pc dekı
Hacklere bağlantı kesme özelliği de geldiyse. Angry
VİP hacklerde Ddos özelligi var senin IP'ni alıp o an için 3-4 dakikalıgına internetini kesebiliyor. Bu özellik normal hacklerde olsa oyunun sonu gelir.

Örnek:

711 mesajlı birinin böyle bir başlık kullanması gerçekten ilginç. Konuyu okuyamıyorum şu an konuyla alakalı bi şekilde düzenlersin.
Daha önce duymustum bunu. Vip hacklerde varmış sanırım.
mücahit'in paylaştığı videoda üstte 5€ yazıyo hemen alıyoruz beyler Big Grin bu arada hacklerde ip görme özelliği olduğunu duymuştum ki,bilen birisi rahatlıkla ip elindeyken istediğini yapabilir
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler