Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: küfür ssleri hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler birsürü birikti elimde küfür ssler. ne yapayım bunları. ticket atarsam , türkçe olduğu için işlem görmüyormuş.
Görür görür yolla gitsin Smile
kanks küfretmeyen mi war her oda hack dolmus küfüre ban atıcana hacka çözüm bulsalar hacklar bellı bıseyden sonra adamı cıleden cıkarıyorlar ıyı bır skor yapıyon super bır poınt alıcan bı hack gelıyor ıcıne edıyor acıkcası
Hackın çözümü yok. Hepte olucak yapcak bise yok Smile
küfür edilmesinden gerçekten bıktım . şahsen , o küfür edenler ile hackler arasında fark yok benim için. hack adama küfredene zaten birşey yapmam. ama öldü diye ana avrat söven gördüğümde direk fn+prt screen Big Grin
küfüre ban atıcaklarına hacke çözm bulsunlar bncede
Küfre ban Çok basit bir uygulama olur . Adam odada seni hem hackle hemde sozle tahrik ediyor sende dayanamayıp ediyorsun karsıdaki piskin serefsiz adi insanda ss aldım diip cıkıyor isin icinden . kufre ban basit olur o yuzden
kendine hakim olmayı biliceksin. karşıda sana hack diyen olursa ve sözle tahrik etse dahil , içinden ediceksin küfürü. klavyeyle yazınca birşey geçmiyor eline. onun seviyesine inmiş olursun sadece.
(09-05-2012 11:14 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]kendine hakim olmayı biliceksin. karşıda sana hack diyen olursa ve sözle tahrik etse dahil , içinden ediceksin küfürü. klavyeyle yazınca birşey geçmiyor eline. onun seviyesine inmiş olursun sadece.

İçinden etmeyen var mı Smile
(09-05-2012 11:23 AM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-05-2012 11:14 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]kendine hakim olmayı biliceksin. karşıda sana hack diyen olursa ve sözle tahrik etse dahil , içinden ediceksin küfürü. klavyeyle yazınca birşey geçmiyor eline. onun seviyesine inmiş olursun sadece.

İçinden etmeyen var mı Smile

önemli olan dışa vurmamak Smile sonuçta kimse küfür yemek istemez Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler