Evet beyler Gamersfirst'ün oyunu bildiğimiz oynanmıycak bir oyuna benzemiyor. Onanışı zevkli sanırım ben şu anda indiriyorum. Oynayan var sa nasıldır iyi midir ? Gamersfirst bakıyor mu oyuna ?

Gamerfirst Bakarmı oyuna--Oyun gamerfirst'ün Neden bakmasın
Saçma bir oyun oynanışı zor,bazen kasıyor nedense çözemedim,ilk görevde araba modifiye edeceksin edilmiyor çoğu kişi bilmiyor ^^
(09-04-2012 04:31 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gamerfirst Bakarmı oyuna--Oyun gamerfirst'ün Neden bakmasın
Sanırım sana War Rock örneğini göstermem lazım.
3 ay falan oynadım ama sarmadı

(09-04-2012 04:33 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 04:31 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gamerfirst Bakarmı oyuna--Oyun gamerfirst'ün Neden bakmasın
War rock'a bakıyordu sadece lag ve hack sorunu vardı.
(09-04-2012 07:07 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 04:33 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 04:31 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gamerfirst Bakarmı oyuna--Oyun gamerfirst'ün Neden bakmasın
O yüzden BG'ye hiç map gelmiyordu.
War Rock ve APB:Reloaded'ı aynı kefeye koymak gibi bir hata yapmayın.Çünkü War Rock GamersFirst şirketi tarafından kiralanmış bir oyundu.Fakat APB:Reloaded EA Games'ten tamamen satın alındı.Ve şu anda şirketin en çok yatırım yaptığı,önem verdiği oyun APB:Reloaded.Şahsen ben War Rock'ı tercih ederim.Eğer Third Player Shot (TPS) oyunlarını (GTA)seviyorsanız bu tam size göre.Ama FPS oyuncusuysanız zor alışacağınız bir oyun.
(09-04-2012 07:56 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]War Rock ve APB:Reloaded'ı aynı kefeye koymak gibi bir hata yapmayın.Çünkü War Rock GamersFirst şirketi tarafından kiralanmış bir oyundu.Fakat APB:Reloaded EA Games'ten tamamen satın alındı.Ve şu anda şirketin en çok yatırım yaptığı,önem verdiği oyun APB:Reloaded.Şahsen ben War Rock'ı tercih ederim.Eğer Third Player Shot (TPS) oyunlarını (GTA)seviyorsanız bu tam size göre.Ama FPS oyuncusuysanız zor alışacağınız bir oyun.
Gerçekten güzel bir açıklama. Grafikleri çok hoşuma gitti videolarıda elini downloand'a götür dedi

(09-04-2012 07:56 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 07:07 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 04:33 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (09-04-2012 04:31 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gamerfirst Bakarmı oyuna--Oyun gamerfirst'ün Neden bakmasın
O yüzden BG'ye hiç map gelmiyordu.
BG 'deki okadar map neyine yetmiyordı?