Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rıza Kocaoğlu fanatik Galatasaraylı :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün bütün öne çıkmış magazin gazetelerinin hepsinde olan bir yanlış haberi paylaşmak istedim.Fanatik bir Galatasaraylı olan Rıza Kocaoğlu; Bursaspor maçında tribünde yaşadığı heyecanlı anlarını Instagram'da paylaşıp "Ne kavgam bitti,ne sevdam". Smile Buyrun Fotoğrafı ha ha ha.
[Resim: cn0mu.jpg]
Göztepe formasındaki alpetten anlaşılıyor zaten kabak gibi,dedim belki renkten ama koskoca alpeti de göremezlerse ^^
Magazin de futbola girerse olacağı bu Smile
RIZA KOCAOĞLU GALATASARAYLI DİYENLERE SADECE Bİ TARAFIMLA GÜLÜYORUM Big Grin

Başbakan ismail amigonun oğludur,Koyu bir Göztepe hayranıdır.O fotoğrafta Şanlı GÖZTEPEMİZE ait bir fotoğraftır.Bizansa değil.Bu fotoğrafta istanbulda ki kartalspor maçında çekildi.
Rıza Kocaoğlu fanatik Göztepelidir bu böyle bilinsin.Her ünlü İstanbul takımını tutacak sanıyor Sabah gazetesi
O bi tarafınla gülmeleri buraya neden yazdığını bir anlasam,bizmi dedik.GALATASARAY'da bizans olmuş haberimiz yok.
(09-04-2012 03:47 PM)"bigsizeboy Yazılan: [ -> ]O bi tarafınla gülmeleri buraya neden yazdığını bir anlasam,bizmi dedik.GALATASARAY'da bizans olmuş haberimiz yok.

Bizans tabi.
Uzaklaş çocuk.Adam ol öyle gel bizansmış,bizansa bir zamanlar ne derlerdi bilmiyorsun herhalde,bildiğin halde buraya yazıyorsan belanı bul.
rıza kocaoğlu kim. ..
Bir dizi oyuncusu Smile
Ee yani Dizi oyuncusuysa kutsal bir insan gibi buraya konu acmaya gerek yok Bizde Fanatik Galatasaraylıyız
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler