Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ygs Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar lise 3 e geçtim 2 yıl var ve artık üniversiteye hazırlanmanın vakti geldi.Ygs de hangi derslerden ve kaçıncı sınıf soruları çıkacak ve ygs de çıkan konuları yazabilirseniz sevinirim.Ve kaynak kitap almayı düşünüyorum hangi yayıncılığı önerirsiniz ? Teşekkürler
Burda arıcağına okul başlayınca hocalarına sor yada dersaneler başladı ordan yardım al burdakilerde öğrenci
Üniversite sınavına girmiş arkadaşlar var belki yardımcı olurlar diye düşündüm internetten de araştırıyorum
Sizde Rehber ögretmen yokmu okulda
9-10 Sınıfları YGS 11-12 LYS Oluyor düz Lise okuyorsan bu 2 sınavada hazırlanman gerek ÖSYM ve MEB Bunların nerde ne halt yiyecekleri belli olmaz belki sistem bile değişir .
(09-03-2012 10:46 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]Sizde Rehber ögretmen yokmu okulda

Okul başlasa gidip soracağım da 2-3 hafta var
9 -10 ygs 11-12 ve 10.sınıf trigonometri lysye girer.Ygsden her dersten cıkar mat (geo) tarih turkce(dva.edb) fen (fzk kmya bio) çıkar.Kaynak konusunda ise çok calısıcaksan eger basamak basamak ilerlemeni tavsiye ederim mesela güvender ve zambak basittir yanına bi tane konu anlatımlı alıp bi tene zor kitap alıcaksın ör/fdd gibi yada karekök konu anlatımlıdan örnekleri çözersin güvenderde zambakta pekiştirir fdd ile finali yaparsın.Bende Lise 3 e gectim ve bu yaza kadar 9 sınıf ve 10. sınıfın bir bölümünü bitirmeye çalışıcam 12 ye bırakırsan hepsini sıkısırsın benim görüşüm bu yönde ve mutlaka programlı çalış
Tırt lan ygs. Bizim aptal sınav sistemimizin bir parçası. Diğer ülkelerde müthiş derecede bir alan genişliği varken bizimkisi daracık. Bu sayede gerizekalılar bile çok fazla çalışıp üniversiteye yerleşebiliyor.
Sayısalsan soru bankası fem konu anlatım güvender al.
YGS 9. sınıfın tamamı + 10 cu sınıftan bir kaç çerez.Lys de 9 hariç bütün sınıflar.
Bizim lanet okul 10 nunda açıyor okulu Sad
Referans Adresler