Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: epir0jens den F4kir e
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar. adım burak oyunu bırakmıştm bi süre önce epir0jens isimli charımla devam etmeye başladım. fakat charımın küfür ssleri var o yüzden char içime sinmedi 41 lwl olucaktı %95 bırakıyorm yeni charım ''F4kir'' isimli chardır.

Küfür sslerine gelince tutturmuş herkes bi wh gidiyo. haksızlıga gelemiyorum. o yüzden yanlş yaptm ss verdim küfürden hep . ama artık istedikleri kadar wh desin aynı hataya düşmeyi düşünmüyorm. sistmeim bilinmedik bi nedenden çöktüğü için c.tesi günü format attım bu gün oyunda bi player için (isim vermek istemiyorum) tv indirdim bilgisayarımda mevcuttur. her zaman iyi degilim kabul ediyorum. Ama lütfen küfür etmeyin wh demeyin önce insan gibi tv isterseniz daha memnun olurum. iyi oyunlar
Çok var tv istemeden küfreden.Hacke küfrettin diye ban yiyebilirsin çok kötü umarım bir şey olmaz o kadar psg aldın.
aynı konudan bende çok sıkıntı çekiyorum. tw istemeden hack damgası yiyoruz. tw veriyim diyoruz , silmişsindir kapatmışsındır diyorlar bide. ah ulan ah.
Nexonun yaptığı saçmalıklardan biri bence. hack sorununu çözmüşler gibi bide bu ss den ban olayını yapmışlar Warrock ta tek eksik bu vardı oda tamam oldu.Baştan aşağı saçmalık.
her neyse ne arkadaşlar Ss.gif eleştirmek istemiyorum ama umarım nexon oyunu düzeltir. bir haftada 20 tl zararm var Ss.gif yeni hesaba gecmek zorunda kaldm işte Ss.gif
Olabilir Bişeyler.
(09-03-2012 10:26 PM)kerahta Yazılan: [ -> ]Olabilir Bişeyler.

olmalı zaten ^^
Kader ortağıyız. Smile
(09-03-2012 10:11 PM)TerryGuard Yazılan: [ -> ]Nexonun yaptığı saçmalıklardan biri bence. hack sorununu çözmüşler gibi bide bu ss den ban olayını yapmışlar Warrock ta tek eksik bu vardı oda tamam oldu.Baştan aşağı saçmalık.

Kesinlikle ve sonuna kadar haklısın.
Referans Adresler