Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kablolu Mousem Çalışmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bende bir A4Tech mouse var altında ışığı yanıyor ama imleçi hareket ettirmiyor, şuan yedek kablosuz mouse u kullanıyorum ama elim alışkın olmadığı için kullanmak istemiyorum.
Bilgisayarımı kapamadan önce imleç çok takılıyordu sonra bıraktım kablosuz olanı kullandım pc i yeniden başlattım şuan kablolu farem ile hareket ettiremiyorum yardım ederseniz sevinirim Smile

Kablolu Faremin resmi:
[Resim: op_620djpa4tech_g.jpg]
Sıkıntı sadece mousede gözüküyor. Mouse giriş ve çıkış kablolarını kontrol etmelisin. Ezilme, kırılma vs. varsa bir kaç kullanım sonrası kendisini göstermeye başlamış demektir. Zaten o gösterdiğin mouse en boş mouselerden birisi diyebilirim. Genelde onu okullara verirler Smile
Edit: Boştan kastım: zayıf kasa, hassas sol-sağ tıklama kapakları ve bunu destekleyen sol-sağ tıklama düğmesi.
(09-03-2012 09:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sıkıntı sadece mousede gözüküyor. Mouse giriş ve çıkış kablolarını kontrol etmelisin. Ezilme, kırılma vs. varsa bir kaç kullanım sonrası kendisini göstermeye başlamış demektir. Zaten o gösterdiğin mouse en boş mouselerden birisi diyebilirim. Genelde onu okullara verirler Smile
Edit: Boştan kastım: zayıf kasa, hassas sol-sağ tıklama kapakları ve bunu destekleyen sol-sağ tıklama düğmesi.

Yardım ettiğin için teşekkür ederim Alican abi Smile Kabloya baktım, kablodan başka herşeye benziyor Big Grin Tabi giriş ve çıkışları kontrol etmekte yarar var.
Tekrar teşekkür ederim yardımın için Smile
kablosuz candırr can tek sorun pili bitmesi yoksa cok iyi kablosuz tavsiye ederim
Bilgisayarı yeniden başlattım şimdi çalışıyor sorun ne anlamadım Smile Yetkili kişiler konuyu kilitleyebilir.
Referans Adresler