Arkadaşlar Win7 çevirdiğimden beridir WarRock daha da cok kasmaya başladı.
+ NFSW Yükledim patch falan her şey yüklendi. Oyuna girdim oynadım her çıkış yapıp tekrar girdiğimde patchlerin yüklenmesini bekliyorum..
GTA4 buldum evde sahte crack falan yükledim Application Failed to Launch hatası alıyorum. Bilgisayar zevkim kalmadı valla ya

Gta 4 oynıcaksan orjinalini al ben birsürü sey indirmiştim oyunu tam acmak için..
Alıntı
Sorun normalde güvenlik duvarı/aile korumasından kaynaklanıyor. Ancak kopya oyunlarda cracktende kaynaklanabiliyor. Yapacakların:
Virüs koruma programı ve Windows Güvenlik Duvarını devre dışı bırakıp oyunu açmayı dene.
Olmassa oyunun klasörüne girip Launch.exe'den girmeyi dene. Bunun olacağını tahmin ediyorum birçok kişide sorun böyle çözüldü.
Olmassa crack sorunuda olabilir.Son patch olan 1.0.6.0 kurup patche uygun bir crack bul.
Eski ama sen 1.0.7.0 patchini indir + razor'un crackını bul en iyi o , olmassa baskada alabilirsin ve oyuna girmek icin hep yönetici olarak ac bende ondan bile sorun vardı ama her sorun oldugunda foruma gelip cevap gelsin diye bekleme google diye bisey var gir hatanı yaz cözümünü mutlaka bulursun cünkü bunlar standart problemler.
------------------------------------------------------
NFSW Patch sorunu bu yardım edebilir.
http://forum.warrocktr.com/Konu-Need-for...%BCm%C3%BC
Var olan ram kapasiten 1GB mi?
2 GB olarak gözüküyordu ama Bilgisayarcıya götürdüğümde 1 GB kullanım dışında olduğunu söyledi yani yanmış anladığım kadarıyla. 3 gün içerisinde 3 GB Ram ve Ekran Kartı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilere açığım
Ram kapasitesi olarak W7 minimum 2GB istiyor. 1GB kullanıyorsan çok kötü

1 Gb Mi Olum Naptın Ya?. Çökertirsin Kardeşim Pc'ni
(09-03-2012 06:32 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]1 Gb Mi Olum Naptın Ya?. Çökertirsin Kardeşim Pc'ni
abartma o kadarda değil.
şuanki güç kaynağını ekran kartını işlemcini yazabilirmisin ekran kartı önerelim.
(09-03-2012 06:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ram kapasitesi olarak W7 minimum 2GB istiyor. 1GB kullanıyorsan çok kötü 
Benim bildiğim 64 bit için 2gb 32 bit için 1 gb minimum istiyor büyük ihtimalle buydu