Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PC Kablosuz Mouseyi Okumuyor.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu aralar çok yapmaya başlamıştı ki , bugün mouse hiç çalışmamaya başladı. ilk aldığımda hiç bir sorun yoktu. Cumartesi günü mousenin alıcısını pcden çıkarmaya çalışırken zarar görmüş olabilir diye düşünüyorum. mousede sorun yok aslında altındaki optikte kırmızı ışık yanıyor. alıcısının hasar gördüğüne inanıyorum. ha birde bu aralar alıcıyı pcye taktığım zaman bir hata veriyor. bilinmeyen aygıt algılandı diye. önceden bu hatayı flash belleklerin veya harici harddisklerin bozulduğu zaman görürdüm. sorun çözülebilecek durumda ise yardım edinde çözeyim. Olmassa yeni mouse alırım. Sorun Çözülmez ise Hangi Markadan Alayım ?

Fotoğraf : http://imageshack.us/photo/my-images/843...aygit.jpg/

Mouse :

[Resim: en_ucuz_Lg_Klavye___Mouse_LG_LG_CM-400_M...S_6381.jpg]
genelde çoğu kablosuz mouselarda on/off düğmesi oluyor (alıcıda yada mouseda) bi bak derim. Yada mouse un yada alıcının pili bitmiştir vs...
cihazlara baktım alıcıda yok ama mousede var. açıyorum mouseyi olmuyor. başka pcde denedim aynı. sanırım bozulmuş. pilleri değiştirdim 2 ayrı pil taktım fark yok.
Referans Adresler