Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pes 12 Genç yetenekler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler Pes 12 oynamaya başladım.Football Life da oynuyorum.Önerebileceğiniz oyuncular var mı? Kolay transfer edilebilen olursa çok iyi olur.Aramadan baktım böyle bir konu göremedim.Önerilerinizi bekliyorum.

Kadrom:Courtois(80),İta(96),Hummels(100),Chigrat(108),Bale(91),Huddlestone(93),M​odric(95), Lennon(101),Shimizu(94),Neymar(96),G.DosSantos(84),Rane(96),DelPiero(82),Giggs(82),Palmieri(92),Cuadrado(85),Sandro(8​5) bu futbolcular dışında önerilerinizi bekliyorum 2016 yılındayım bu arada.Ve kadrom nasıl sizce ?
anladığım kadarıyla master league modunda oynuyosun.

menü transfer bölmünde arama tuşu var.yaşını , pozisyonunu , yetenek kartlarını istediklerini seçip arattırabilirisn.ayrıntılı görmek istiyorsan da oyuncuya scoutunu gönderip getirdiği raporla birlikte incelersin bu kadar basit.

benim master league de 15. senem.97 den aşağı futbolcum yok hepsini gençken almıştım. Big Grin
(09-03-2012 11:27 AM)mrkulunk Yazılan: [ -> ]anladığım kadarıyla master league modunda oynuyosun.

menü transfer bölmünde arama tuşu var.yaşını , pozisyonunu , yetenek kartlarını istediklerini seçip arattırabilirisn.ayrıntılı görmek istiyorsan da oyuncuya scoutunu gönderip getirdiği raporla birlikte incelersin bu kadar basit.

benim master league de 15. senem.97 den aşağı futbolcum yok hepsini gençken almıştım. Big Grin

Biliyorum transfer bölümünü fakat çoğu gelmiyor takıma yedek olmak istemiyor.Gençken aldığın futbolcuların isimlerini yazarsan eğer sevinirim.
Transfer yapacağın yerde hedef listesi var oraya tıkla orda hangi oyuncular varsa gönder gelirler
(09-03-2012 12:10 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Transfer yapacağın yerde hedef listesi var oraya tıkla orda hangi oyuncular varsa gönder gelirler

Hedef listesindeki oyuncular dandik bana 15-24 yaş arası genç derecesi artan yetenekli oyuncular lazım.İsimlerini yazın bana
Yaşlı futbolcular sene sonlarında futbolu bırakır ve gelecek sene ortasında tekrar doğar. yani giggs bırakırsa seneye ara transferde genç olarak geri doğar ama almak için ara transferin ilk gününde arama bölümüne gelip yaşa göre sıralarsan bulursun Wink önerim del piero deli gibi pas atıyor Big Grin
Rane diye bir fransız oyuncu var oda çok saglam inzagi futbolu bıraktıktan snra tenrar başa sarıoya baya iyi oluyo gökay iravul 100 rahat buluyo galatasaraydaki emre çolakda çok saglam
(09-03-2012 01:06 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Yaşlı futbolcular sene sonlarında futbolu bırakır ve gelecek sene ortasında tekrar doğar. yani giggs bırakırsa seneye ara transferde genç olarak geri doğar ama almak için ara transferin ilk gününde arama bölümüne gelip yaşa göre sıralarsan bulursun Wink önerim del piero deli gibi pas atıyor Big Grin

Giggs'te Del Piero'da var
(09-03-2012 01:14 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Rane diye bir fransız oyuncu var oda çok saglam inzagi futbolu bıraktıktan snra tenrar başa sarıoya baya iyi oluyo gökay iravul 100 rahat buluyo galatasaraydaki emre çolakda çok saglam

Rane yi var zaten Gökay'a teklif götüreceğim umarım 100 ü bulur
Modlardan bak .
Overalli pek takma 82lik henryi aldım koydum forvete leblebi gibi gol atıyordu Big Grin pes 13 çıksada oynasak ya Big Grin
Referans Adresler