Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beytüşşebap'ta çatışma : 9 Şehit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
diyecek hiçbirşey kalmadı artık ya. artık adam akıllı haberleri izlemek istiyorum. her haber açışımda , şehit haberleri. vallaha bıktım. ne bu kadar şehit veriyoruz ya .? neden bu kadar ateş düşüyor evlere . hepimizin abisi , kardeşi , oğlu onlar. vatan evladı. yazıktır günahtır ya.
Şehitlerimize rahmet , ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah yardımcıları olsun.
(09-03-2012 07:35 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]diyecek hiçbirşey kalmadı artık ya. artık adam akıllı haberleri izlemek istiyorum. her haber açışımda , şehit haberleri. vallaha bıktım. ne bu kadar şehit veriyoruz ya .? neden bu kadar ateş düşüyor evlere . hepimizin abisi , kardeşi , oğlu onlar. vatan evladı. yazıktır günahtır ya.
Şehitlerimize rahmet , ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah yardımcıları olsun.

Sen hangi kanalı izliyorsun ? Ben ne zaman haber açsam tayyip var.
Yeter artık Yha.
Sen hangi kanalı izliyorsun ? Ben ne zaman haber açsam tayyip var.
[/quote]

o lafın gelişi . ama harbiden de tayyip haberleri resmen işgal ediyor. ne de olsa medya , onun elinde
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun
Şehitlerden birisi bizim mahhalemizden ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !
Başımız sağolsun.
başımız sağolsun şehit sayısı 10 oldu Sad(
Orduda komutan kalmadı ne bekliyorsunuz ki? Ergenekondu balyozdu falandı filandı topluyorlar tüm rütbelileri bir oraya el atamadılar yakındır orayada girer badem bıyıklılar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler