diyecek hiçbirşey kalmadı artık ya. artık adam akıllı haberleri izlemek istiyorum. her haber açışımda , şehit haberleri. vallaha bıktım. ne bu kadar şehit veriyoruz ya .? neden bu kadar ateş düşüyor evlere . hepimizin abisi , kardeşi , oğlu onlar. vatan evladı. yazıktır günahtır ya.
Şehitlerimize rahmet , ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah yardımcıları olsun.
(09-03-2012 07:35 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]diyecek hiçbirşey kalmadı artık ya. artık adam akıllı haberleri izlemek istiyorum. her haber açışımda , şehit haberleri. vallaha bıktım. ne bu kadar şehit veriyoruz ya .? neden bu kadar ateş düşüyor evlere . hepimizin abisi , kardeşi , oğlu onlar. vatan evladı. yazıktır günahtır ya.
Şehitlerimize rahmet , ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah yardımcıları olsun.
Sen hangi kanalı izliyorsun ? Ben ne zaman haber açsam tayyip var.
Sen hangi kanalı izliyorsun ? Ben ne zaman haber açsam tayyip var.
[/quote]
o lafın gelişi . ama harbiden de tayyip haberleri resmen işgal ediyor. ne de olsa medya , onun elinde
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun
Şehitlerden birisi bizim mahhalemizden ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !
başımız sağolsun şehit sayısı 10 oldu

(
Orduda komutan kalmadı ne bekliyorsunuz ki? Ergenekondu balyozdu falandı filandı topluyorlar tüm rütbelileri bir oraya el atamadılar yakındır orayada girer badem bıyıklılar