Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon'a verdiğim ismi hatırlamıyorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
GamersFirst'ten Nexon'a geçiş sırasında bizden istenen Ad ve Soyadımızı sallamıştım sanırım fakat doğum tarihi ve e-mail'imi biliyorum ve aktif olarak kullanıyorum.Kullanıcı bilgilerimi öğrenebilirmiyim?
Not:Az önce ticket attım.Ve işin kötüsü şifremi unuttum bölümünden bir yola varabileceğimi düşündüm fakat bir yere varamadım 8-10 haneli bir şifre geldi oyuna girerken sürekli e-mailden bakıyorum:)kağıda yazıyorum kağıt kayboluyor ^^ YARDIIMMM!!!
Multi yine gelmiş.
Yazılan kağıt nasıl kaybolunur?
Kos koca bilgisayarın not defteri varken neden ağaçtan yapılmış kağıt israfı?
Telefonun varken neden bilgisayarın not defterine kaydediyorsun format atacağını bildiğin halde?
Mailin varken neden telefonuna yazıyorsun silineceğini bildiğin halde?
Ağaçtan yapılmış ve her daim yanında taşıyabileceğim kağıt parçası varken neden sanal ortamdaki mail kutuna yazıp da silinme riski altında yaşıyorsun?
Oyun daha 1. sezonunu tamamlamadan(12ay/2=6 ay, 6ay) nasıl unutuyorsun?
Transfer işlemi yapılacak, isminizi, soyisminizi, mailinizi cartınızı curtunuzu düzgün yazın diye bas bas bağırdığımız halde nedir bu sallamasyon kelimelerle üyelik tamamlamak?
Zaten eski firmadaki kullanıcını, yeni bilgiler ve yeni kullanıcı adı ile bizlere sunmak varken neden özel bilgileri sallayarak işlemi tamamlıyorsunuz?
Hemencik bitireyimde oyuna gireyim felsefesiyle hareket ederken, ileriki dönemlerde bu sallamasyon işlemlerin pişmanlık duygusuyla kaplanacağını bilindiği halde neden sakin ve doğru şekilde yapılmıyor?
(09-03-2012 01:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yazılan kağıt nasıl kaybolunur?
Telefonun varken neden bilgisayarın not defterine kaydediyorsun format atacağını bildiğin halde?
Ağaçtan yapılmış ve her daim yanında taşıyabileceğim kağıt parçası varken neden sanal ortamdaki mail kutuna yazıp da silinme riski altında yaşıyorsun?
Transfer işlemi yapılacak, isminizi, soyisminizi, mailinizi cartınızı curtunuzu düzgün yazın diye bas bas bağırdığımız halde nedir bu sallamasyon kelimelerle üyelik tamamlamak?
Zaten eski firmadaki kullanıcını, yeni bilgiler ve yeni kullanıcı adı ile bizlere sunmak varken neden özel bilgileri sallayarak işlemi tamamlıyorsunuz?
Hemencik bitireyimde oyuna gireyim felsefesiyle hareket ederken, ileriki dönemlerde bu sallamasyon işlemlerin pişmanlık duygusuyla kaplanacağını bilindiği halde neden sakin ve doğru şekilde yapılmıyor?

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Normalde millet doğum gününü sallar sen adını ve soyadını sallamışsın.İlginç
Bir de neden küçücük kağıda yazıyorsun yaz büyük kağıda dolabına yapıştır kaybolmaz
ya bosuna konu acmıssın 2 3 yazarak ezberlersin zaten şifreni
Alican roman yazsaydın. :-):-):-)
(09-03-2012 01:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yazılan kağıt nasıl kaybolunur?

Şair ruhlu insan Smile
Referans Adresler