Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray 3-2 Bursaspor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şampiyonluğa , emin adımlarla yürüyoruz.
Bursaspor'u da tebrik ederim. güzel bir oyun çıkarttılar. heyecanlı bir maç oldu . Smile

buarada , Galatasaray ligdeki 1000. galibiyetini de almış oldu
kimse kusura bakmasın ama hamit olmasa 4-1 5-1 biterdi bence victory.gif
Hamit elimizde patlicak demedi demeyin hakan balda saten kendıne hayrı yok bu oyunla sampıyonlar lıgınde basarı beklemeyın takımdan fatıh hocanın oyunculara bı ayar cekmesı lazım Smile
(09-02-2012 10:51 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]kimse kusura bakmasın ama hamit olmasa 4-1 5-1 biterdi bence victory.gif

kesinlikle katılıyorum.
[align=left]
(09-02-2012 10:54 PM)warlords3738 Yazılan: [ -> ]Hamit elimizde patlicak demedi demeyin hakan balda saten kendıne hayrı yok bu oyunla sampıyonlar lıgınde basarı beklemeyın takımdan fatıh hocanın oyunculara bı ayar cekmesı lazım Smile

Ayar cekilmeye gerek yok maçta yenilsekte daima rakipten cok pozisyona giriyoruz Şampiyonlar liginden basarı beklemeyin diyorsun Merak etme çok iyi bir futbol oynadık mücadeleyi izle sonra bu lafları bana soyle Gelelim musleraya 6 gol yedi ama sunu bilinki o 6 golün 5 i Tamamiyle sans golleriydi.
Galatasaray'ın attığı adam gibi 1 golü gösterin balkondan atlayacam.
(09-02-2012 11:08 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gelelim musleraya 6 gol yedi ama sunu bilinki o 6 golün 5 i Tamamiyle sans golleriydi.

6 Golün 7si şans golü deseydin bari.
Hamit 2 maçtır oyunu katlediyor.
(09-02-2012 11:35 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-02-2012 11:08 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Gelelim musleraya 6 gol yedi ama sunu bilinki o 6 golün 5 i Tamamiyle sans golleriydi.

6 Golün 7si şans golü deseydin bari.

http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
Hamit dile kolay 1 sene ayağına top almamış maç kondisyonu 0 ne beklersiniz ikinci yarıda coşacak.Gelelim hüseyin bey kusura bakmayın ama rakip hata yapıyorsa bu bizim sorunumuz değildir golün adamıda,karakteride olmaz diye düşünüyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler