Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Reis xBoreas İstek İmza
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yorumlarınıza açıktır:
Her şey bana aittir:
Büyük bakınız:
[Resim: ckys4.jpg]
Süper Olmuş Beğendim
O maviyi biraz daha koyu yapabilirdin diye düşünüyorum.
Sade desen yapmak yerine, Hazır "Vinly" tarzı şeyleri üst üste koyup yığıp en üstüne yazı yazıyorsun gibi oldu son bir kaç çalışman. Artık fikir kalmadığından mı bilmiyorum ama, desen, yazı tipi vs kullanmak yerine hazır resim kullanmaya başladın. İşin kolayına kaçıyorsun.
hazır resim degil onlar siz bilmiyorsunu photoshop ama videoya alıcam onlar hazır vinly degil AngryTongueadamımDOST
photoshop bir özelliği dostum hazır vinly değillllllllllllllllllll
Yani diyorsun ki, sağvesolüstteki vinly'leri. 0DAN KENDİN HAZIRLADIN ?
Ben yaptım demedim kimsede yapamaz onlar vinly ve ya hazır resim degil photoshop bir özelligi bir türlü anlatamadım.
Ya da anlamk istemiyorsun.
yahu photoshop özelliği dediğin. RESİM EKLE özelliği olur olsa olsa. Graphic Design dediğin,mümkün olduğunca her şeyi kendin yaparsın. Kişi sana bi resim verir. Atıyorum sana bir takımın armasını verir, etrafınabir yığın efekt koyar isim yazarsın.
Buyur örnek :
[Resim: scaled.php?server=543&filename=z...es=landing]
[Resim: scaled.php?server=221&filename=z...es=landing]
[Resim: gzgz.jpg]
Göze hitap etmiyor açıkçası. Daha sade çalışmalar yapmayı denemelisin
Abi ben sevmiyorum öyle her yerinde değişik değişik şeyleri olan resimleri zaten kuru kafa mıdır nedir köşedekiler direk ordan kaybetti font desen oyş motor şeysi gibi olmuş neyse kendi fikrim sade yapın biraz yav her şeyi kullanmaya çalışmayın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler