Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: karma vs karma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot033l.jpg]

[Resim: screenshot034l.jpg]

[Resim: screenshot035e.jpg]

Marien 2.maçı kaybettik 9-8.cronume'de techtraxcan vardı.
elimde kanıtım yok ama cronume'nin uçtuğu zamanları biliyorum Smile
kanıtla gel.bilmekle olmuyo
(09-02-2012 09:43 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]elimde kanıtım yok ama cronume'nin uçtuğu zamanları biliyorum Smile

Şakacı Smile
şaka değil gerçek Smile hatta cronume hacksin dediğimde yanında biri vardı ben abisiyim hack yok falan demişti,birde küfür etmişti.neyse kanıt yok konuşmaya değmez ama ben biliyorum o yeter elbet birgün ortaya çıkar foyası Smile
(09-02-2012 11:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]şaka değil gerçek Smile hatta cronume hacksin dediğimde yanında biri vardı ben abisiyim hack yok falan demişti,birde küfür etmişti.neyse kanıt yok konuşmaya değmez ama ben biliyorum o yeter elbet birgün ortaya çıkar foyası Smile

abdullah mıydın neydin kusura bakma ama oynamayı bilmeden atıp tutma
(09-02-2012 11:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]şaka değil gerçek Smile hatta cronume hacksin dediğimde yanında biri vardı ben abisiyim hack yok falan demişti,birde küfür etmişti.neyse kanıt yok konuşmaya değmez ama ben biliyorum o yeter elbet birgün ortaya çıkar foyası Smile

Cronume kuzenımın charı hiç bir zaman hack kullanmamıştır. Hack açsa bile uçarak neden kendini belli etsin.
Maximum'lar zaten powerleveldi. Levelde düşmüş zaten buradakinin.
Referans Adresler