Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İphone Sorunu...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gençler cihazı yeni aldım ve özelliklerini tam olarak bilmiyorum ancak şöyle bişey varki dün gece 1:30 gibi %98 de bıraktım şarjı bu sabah %78 e inmişti. Hiç bir uygulama açık değildi,ekran kilidi aktifti. Wifi açıktı ama evde wifi olmadığından bağlanma gibi bi durumu yok. Nedir durum normal mi bu %20 lik kayıp ?
Wifi açık olsun bir ağa bağlanmasan bile şarj yer.
Ya bırak ayfonu, zohbet çomağını düzeltin T-T
3G özelliğini kapat 3G kullanılmasa bile çok fazla sarj götürüyor. Ayrıca itunes'tan cihazın sürümünü güncelle, güncelledikten sonra farkı göreceksin...
Ayarlardan ping özelliğini kapat. GPS özelliğini kapat ve wifi'yi kapat. Gece vakti uçak moduna al
Güncellemeyi yaptığından emin ol şuan jailbreak'li İPhone 4S'im en güncel versiyonda wifi 3G ve data açıkken gecede yüzde 7 den fazla şarj yemiyor hepsi kapalı iken yüzde 1 şarj yer o nedenle güncel versiyon kullanmalısın.
Appstore de memory booster diye bir uygulama vardı eskiden. 3Gs kullansaydın ipa dosyasını atardım sana. Bir dönem kaldırmışlardı o program. Arka plandaki boş belleği temizliyordu kendisi. Appstore de arat belki yine koymuşlardır.
Balık wifi tamamda diğerlerini nası kapatcük Sad cahalım daha olom Sad
faceden yazdıgın msja cevap verdim cicim

Burak Kandöker

Telefonu kullanmadığın zamanlarda iki kez ANA MENÜ tuşuna bas ve açık programlar bölümünü açtığında üzerine parmağını hafif basılı tut 2,3 saniye sonra açık programların üzerinde çizgi göreceksin o çizgilere basarak programları kapat.Eğer kapatmazsan şarjın %50 fazla gider çünkü IPhone da bir programa girdiğinde çıktığın zaman açık kalıyor kapatman lazım.

WI-FI çok fazla etkilemiyor 3G etkiliyor kullanmadığın zaman kapat onlarıda.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler