Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Overclock'lar böyle yakalanıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Resmi kırptım, farklı hesaplardayım ve açığa çıkmaması lazım, ayrıca programın ismini de kırpmak zorundaydım onun dışında herşey açık olarak görünüyor.

Bombaci 1.09.2012 tarihinde 19:54'de TurkiyevGreece serverında o.c olarak saptanmıştır. Pazartesi tam sürümden sonra gereken yapılacaktır.

[Resim: aw2M8.png]
Helal banlanması gerekiyordu Smile
çağırdığımda gelebilseydin 2 tane daha vardı odada Big Grin
Abi, tarama yapman için seni odalara çağırabiliyor muyuz ?
İnanılmaz derecede sevindim bu habere inşallah bütün ovc ler banlanır, fiş çekme olayına da çözüm bulunursa değmeyin keyfime Smile
(09-01-2012 08:03 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]ovc olarak

ovc olarak
ovc olarak
ovc olarak
ovc olarak
Sabahki konuda OverClock'un, oc olarak kısaltması olduğunu bahsetmemiş miydik canım Big Grin
(09-01-2012 08:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 08:03 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]ovc olarak

ovc olarak
ovc olarak
ovc olarak
ovc olarak
Sabahki konuda OverClock'un, oc olarak kısaltması olduğunu bahsetmemiş miydik canım Big Grin

Bombaci 1.09.2012 tarihinde 19:54'de TurkiyevGreece serverında oc olarak saptanmıştır. Pazartesi tam sürümden sonra gereken yapılacaktır.

Hoş mu bu şimdi ? dalga geçmezler mi "adam oc beyler" diye. Sad Şimdi küfürden uyarı puanı verirsiniz bana bir de. OOH KEBAP. Sad
Düzelttim Alican mutlu oldun mu =)
Tamam ovc diyin siz Smile
Edit: Oyundaysan bi oda kurup, orada şu programı deniyelim ha?
Konu ismi çok ters oldu. bence direk OverClock yazın abi. Çok kötü görünüyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler