Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: garip lag hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
selam arkadaşlar. ben çok önceden oynuyordum bu oyunu. diyebilirim ki 3-4 sene oynadım, ara ara oynadım. 32 lvl çar var.. herneyse 2-3 hafta kadar önce yeniden yükledim. nexon diye bir şirket almış. net hız testi yaptırdım 6,9mps bence gayet normal çünkü nexona geçmeden önce daha düşük hızlarda lagsız oynuyorduk.

benim sorunum şu 8 kişilik oyunda lag sıfırken 16 olunca acayaip lag oluyor bunun nedeni ne olabilir.

2. yeni hesabımla oynuyorum eski hesabım bilgi güncelleme istiyor yalnız eski mailimi ve d tarihini vs kabul etmiyor kimbilir ne yazdım. bayağı zaman önceydi. bunu çözebilirmiyiz.. sağ olun
Sorun bilgisayarından kaynaklı olabilir,performansının düşük olduğunu düşünüyorum.Bu arada d-smart net kullanıyorum (eski adıyla smile adsl) 8 megabit'e kadar hız ölçümü yapıyorum 9.20 çıkıyor nasıl oluyor anlayamadım ttnet kullananlarda 8 megabit'e kadar olan internet 6.70-.90 arası değişiyor neden olabilir ?
Referans Adresler