Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni geliştirilen program
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-01-2012 01:56 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Over clock kısaltması o.c bence doğrusunu yazmak daha iyi Big Grin

Tam isim: Overclock.
Kısaltma: OC, oc
Peki Can seni her zaman nasil bulsunlar ? ya da her vs ye nasil gideceksin ? Cunku milyonlarca vs yapiliyor.
(09-01-2012 03:27 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Peki Can seni her zaman nasil bulsunlar ? ya da her vs ye nasil gideceksin ? Cunku milyonlarca vs yapiliyor.

toplasan 1000 etmez Smile
yani pc hızlı olan yanmış haa
(09-01-2012 03:31 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]yani pc hızlı olan yanmış haa

Bilgisayarın hızlılıkla alakası yok. Bilgisayarın hızlı ise oyuna hızlı girebilirsin. Bahsedilen mevzu illegal programlar sayesinde yapılan hızlanma sonucu gözle görülür bir hileye başvuruş biçimi.
eskiden bi oyun vardı tactical ops diye fps oyunuydu çocukken pentium 4 işlemcili pc de az oynamadım ama geçen oyunu yeni pc me yükliyeyim dedim oda ne ? silah sıkıyorum 1 şarjör 1 saniyede bitiyor acayip hızlı koşuyor reload yapıyorum işlemcinin hızlı olmasıyla kaynaklanıyormuş o oyundada warrockda olan şey var heralde oyunun motoru eskidi Big Grin
(09-01-2012 03:47 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]eskiden bi oyun vardı tactical ops diye fps oyunuydu çocukken pentium 4 işlemcili pc de az oynamadım ama geçen oyunu yeni pc me yükliyeyim dedim oda ne ? silah sıkıyorum 1 şarjör 1 saniyede bitiyor acayip hızlı koşuyor reload yapıyorum işlemcinin hızlı olmasıyla kaynaklanıyormuş o oyundada warrockda olan şey var heralde oyunun motoru eskidi Big Grin

dünyanın en kötü oyunu Sad
Ovc Can yaz boşluk bırak oda nosunu yaz 9333 yolla can odana gelsin
ohhh ohh oyun giderek güzelleşiyo gibi bişey
Benim bilgisayarı aldığımda hızı 3.60 kilitli değildi bu arada işlemcim FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm ben bunun hızını bilgisayara otomatik olarak yüklenen amd nin kendi zorunlu olarak yüklettiği programla 4.20 ghz yaptım warrock a girdim famas 1 saniyede xm8 2 saniyede .... boşaltıyordu dedim kesin bu programdan kanaklı, biostan denedim ve ne dersinki aynı sonuç.Şu anda kullandığımda intel core 2 duo (ofis) 3.00 Ghz standart bir bilgisayar.İkisindede warrock açtım aynı odaya girdim birisinde famas alışılmış normal süratinde ateş ederken amd 2 saniyede faması boşaltıyor,m60 ta ise ne oldugunu bile anlamıyorsun :)Yani ben amd yi çöpe mi atayım yoksa warrock 'ı bırakayımmı ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler