Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Logitech G27
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tam debriyaj destekliyormu Gran Turismo 5 bilen varmı ?
Hiç bir oyun şu an %100 debriyaj desteklemiyor. Ama derecelendirirsek en iyi LFS destekliyor.
Adama bak yine gelmiş Smile
Biliyorum Smile
O hesaplar multi sayılmazdı banlayabilirsin kanaatin değişmediyse.Aslına bakarsan destekliyor Smile Frene basarken fark yaratıyor,debriyaja basmazsan vites atmıyor,dururken basmazsan gaz yemiyor yani bi nevi stop ediyor,kalkışta basmazsanda gazı yemiyor
Bu belirtiler olmazsa zaten debriyaj desteklemez oyunSmile Bir oyunun debriyajı tam kavrayabilmesi için, o oyunda kavrama mesafesini Logitech debriyaj pedalındaki mesafe ile eş değer yapmaları demektir.
Anladım ama sonuna akdar basmazsan değişmiyor,kalkışlarda tam basıp yarıya kadar birden çekince patinaj çekiyor ama basılı tutunca komforlu kalkıyor gibi gibi Smile yani eş değer diyebilirmiyim bilmiyorum ama mesafeleri algılıyor.
G27 is officially supported by PS3. Smile Aynen logitech in sitesinde yazan yazı.Play stationun desteklediği bir ürünün oyunlarda tam işlev görmemesi imkansız bence ki ben bunu test ettim ver gördüm açıkçası.
harika bir makina , arkadaşımda var hayran kaldım Smile
Bende hayranım başından kalkıp warrock oynamak saçma geliyor Smile
Ali Can birşey sorcam sende ps3 varmı? varsa bir sorum olacak
Bende ps serisi yok :|
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler