Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acil bi soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
gelvskacma isimli arkadaş beni bayağı tehdit etti birisinden öğrenmiş adımı ne yaptığımı vs.. sanırım bu hesabımı çalacak keylogger var mı diye işlemler menüsüne baktığımda services.exe yi göremedim varmıdır keylogger ? ama başlattan cmd yapıp enterladığımda netstat -an | find ":25" ve enter a bastıgımda yeni komuta geçti. yardım edin.
kardeşim bi antivirüs indir hemen ve tarat bilgisayarını.service.exe her zaman olmuyor bildiğim kadarıyla. en güvenlisi , bi antivirüs indirip bilgisayarını temizlemen.
Semih saçmalama sen adamdan herhangi bi yolla Msn,face,hotmail üzerinden bi dosya almadıysan veya tw vermediysen hiçbir şey olmaz Smile
Evet O Kadar Pimpirikli Olma Birşey Olmaz Kardeşim.
Bilgisayarım>Yönet>Hizmetler penceresine geldiğin zaman
"Uzaktan erişim bağlantı yöneticisi", "Uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisi" ve "Uzaktan kayıt defteri" isimli maddeleri "devre dışı" yap. Şimdilik bunlar yeterli çünkü sadece tehdit ile işler yürümez Smile
Hepsi alt alta zaten.
avast indir bir de trojan remover indir
tw vermediysen bişey olmaz
Services.exe bendede yok , o keylogger oldugu anlamına gelmez istersen AVİRA virüs programını indirip bi gözden gecir bilgisayarı ama bisey oldgunu sanmıyorum.
Windows gerekmedigi zaman kullanmazmış services.exeyi korkulcak bise yok yani.
Korkmana gerek yok bilgisayarında onun bilgisayarından alınmış herhangi bir dosya resim vb şeyler yoksa mümkün değil.Tw den atılırmı onuda ilk defa duydum.Gerçi bir dasya atar doğrudan girer ama bilemiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler