Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: karma vs karma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot024di.jpg]

[Resim: screenshot026ei.jpg]

[Resim: screenshot030j.jpg]

1.bioyu aldılar.
cronume'daydım.
jedi ovcyi kökledi.maşallah.
Tebrikler
ant ucardaydım tebrikler Smile
jos clan çalışması arıyordum nereye geldim
bu xjediwictory her oyun erken doğar, sonra gelir bana bomban erken patlıyor der overclock der laf ederdi. Hahah
(09-01-2012 12:54 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu xjediwictory her oyun erken doğar, sonra gelir bana bomban erken patlıyor der overclock der laf ederdi. Hahah

Erken doğmayı bırak onlardan bırı nıckını göremedim bomba attı elınden çıktı dırek patladı. Bıde bızım adama ovc dıyodu
(09-01-2012 01:00 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 12:54 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu xjediwictory her oyun erken doğar, sonra gelir bana bomban erken patlıyor der overclock der laf ederdi. Hahah

Erken doğmayı bırak onlardan bırı nıckını göremedim bomba attı elınden çıktı dırek patladı. Bıde bızım adama ovc dıyodu

O adam öyle :ASDSs.gifA:DAS ovc açıp ovc diyor Big Grin Kendi ovc sini milletinkinden sanıyor Big Grin Bir de oyunun ortasında bana aynen şunu dedi " i5 var oto ovc yapabileceğim bir şey yok" hahaha
(09-01-2012 01:08 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-01-2012 01:00 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

O adam öyle :ASDSs.gifA:DAS ovc açıp ovc diyor Big Grin Kendi ovc sini milletinkinden sanıyor Big Grin Bir de oyunun ortasında bana aynen şunu dedi " i5 var oto ovc yapabileceğim bir şey yok" hahaha

[Resim: screenshot027mw.jpg]

son kelime çıkmamış ''görürsün şimdi''
benimde i5 ama ovc yok sadece bi arkadas hizli kosuyon demisti Smile
Referans Adresler