Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: JoS Clan Çalışmam-7
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-31-2012 10:07 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-31-2012 10:07 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(08-31-2012 10:00 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-31-2012 09:57 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]"O" harfi MSN smileyı gibi. Bir de arak yokmuş, de get.

bana böyle bi' msn smiley'ı göstersene : (

Var demedim ki, gibi dedim Sad

buna benzer bi' msn smileyi göster o zaman Sad

[Resim: angryrazz.gif]
zaten bi ara clanın resmi değil resmin clanı var zannettim ahahaha komikti -.- Ss.gif adamım DOST
(08-31-2012 10:21 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Gayet yaratıcı bir çalışma olmuş konu serisindeki diğer konulara oranla en çok hit yapmış olmasındanda anlayacağımız üzere.

Cinematique içinde olduğu hit yapmayan konu var mı ki? Hele ki bide birilerine sataşıyorsa.
Süper olmuş birde benim için özel birşeyler tasarlarsan Wv sc R tampona yapıştırayım Smile
(08-31-2012 10:44 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(08-31-2012 10:21 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Gayet yaratıcı bir çalışma olmuş konu serisindeki diğer konulara oranla en çok hit yapmış olmasındanda anlayacağımız üzere.

Cinematique içinde olduğu hit yapmayan konu var mı ki? Hele ki bide birilerine sataşıyorsa.

O konunun içerisinde görevliler de vardır ki onlarda olunca zaten gırgırdan geçilmez.. Smile
Hiç Güzel bir çalışma olmamış tamamen hakarete dayanıyor!
bi' üstündeki üyenin imzasına bak Mehmet Yüksel kardeş.
Makaraya aldığı falan yok kendisi anasınıfı öğrencisi olduğu için en fazla bunu yapabiliyor,emeğine sağlık kardeşim bizim klanımız için çalışma yaptığın için teşekkür ederiz. Wink
başarılarının devamını dilerim Big Grin
alışın olm Uğur abinize Smile bakın biz alıştık bişey demiyoruz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler