Alican sağolsun bu gün bana bir oyun önerdi indirdim 75 dakika sürdü yaklaşık 520 MB.Sonra oyuna girdim pc alt üst oldu internete yavaş giriyor warrock adam akıllı çalışmıyor siteler çok yavaşladı anlayamadım ne oluyor. İnternet hızımı ölçüyorum 8.90 mbit anlayamdım ne oluyor,format atsam düzelir diye düşünüyorum fakat,windows 7 yi sonradan yükledim ve cdsini bulamıyorum,format atıldığı zaman windows xp ye gerimi döner hala aklımda soru işaretleri var.Birde formatın cdsiz de atılabiliyor Hp bilgisayarlarda acaba format atmasını bilen varmı ve aklımdaki bir takım soru işaretlerine cevabı olan
?? İnternet hızımı ölçüyorum 8.90 mbit anlayamdım ne oluyor
Eğer oyunu indirdikten sonra bu duruma rastladıysan modemine reset atmalısın. Ping değerin yükselmiştir ve bu yüzden gecikmeler oluyordur. Eğer dinamik IP kullanıyorsan ki büyük ihtimal dinamik IP kullanıyorsundur. 1-2 kere modemi resetledikten sonra bu sorunu çözebilirsin kanaatindeyim.
Tamam oyunun dibine kadar sildim

Direksiyonu çevirdiğim anda adan dikizlere bakıyor anlamadım gıttı nasıl surecegım

ayarlara girdiğin zaman orada mevcut ayarı. direksiyonu çevirdiği yöne baksın tarzı bir şey var. Onun tik işaretini kaldır
O kadarda güzel oyundu sildim lanet olsun

Tekrar yükle

Bir tane de OMSI diye oyun var. Otobüs smilasyonu. Şehir içi yolcu taşıyorsun fakat baya zor. Her şey senin kontrolün altında. Hat ayarlamasından tut, bilet ve para vermesine kadar. İçerisi çok sıcak olduğunda klimadan tut, motor çok ısındığında motorun klimasını açmasına kadar falan. Bütün her şey senin kontrolün altında. Hiç bir şey otomatik değil oyunda.
oyunu önereden de var bi' anormallik.
(08-31-2012 09:11 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]oyunu önereden de var bi' anormallik.
aaa niye

Rusların kızlarıda oynuyormuş bunları. Rus oyunu nede olsa
Adam Otibisçi.CcCAlican ReyizCcC
(08-31-2012 09:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-31-2012 09:11 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]oyunu önereden de var bi' anormallik.
aaa niye
Rusların kızlarıda oynuyormuş bunları. Rus oyunu nede olsa
Adam Otobüsçü Kamyoncu çıktı.