Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugdan ban yiyecek oyuncular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Can bey Çok once yayınlamıs oldugunuz bugdan ban yiyecek oyuncular listesinde bulunan kill34z0ne neden ban yemedi ? bu listeler oylesine mi paylaşılıyor ? bu adam demin gene benimle aynı odadaydıda..
o adamın videosu var bende 4 dakika netim yavaş oldugu için upload yapamıyorum ama bug kullandı knife da gördüm yani
Berk bey zaten o şahıs can bey in bugdan banlanacak listesinde bulunan birisi zaten ifsa olmus da neden ban yemedi onu merak ediyorum .
Harf hataları yapılabiliyor banlanırken çok oyuncu var gözden kaçmış olması mümkün tekrar listeye alınır.
x4mphirite=x4mphitrite Yazm hatası var
Bugdan ban kalkmıştı.Sanki öyle denildi çok oyuncu bug kullanıyor şimdilik ban yok dimiştiniz Can beyyyyBig Grin
Yazım hatası yüzünden ban yemeyenlerden öte abiciğim,
gerçekten yanlış yazılan nicki kullanan bir arkadaşı vs bir şeyi olsa, yazık değil mi o adama ? Neden stats'dan oyundan falan onaylanmıyor nickler de, yazım yanlışlı hali Banlanıyor?
Fight4Freedom VE diğerleri beni kızdırmaya başlıyorsunuz bu 2. oldu. İftira atıp durma, beni milete kötüleme çalişma senın gibi çekemeyen çok oyuncu var ,bu oyunun eski oyuncularından bırıyım bu zamana kadar illegal birşey yapmadım adam gibi oyunumuzu oynadık ,eger adamsanız kanıt koyarsınız öyle ss'lerle oynama yapamayın.
Hakkımı yıyenlere İftira atanlara Hakkımı Helal Etmıyorum...
Referans Adresler