Arkadaşlar teknosadan traş makinası aldım 109tl nakite 3 başlıklı fakat ürünün içinden temizleme fırçası çıkmadı ve yüzümü çok tahriş etti iade etme şansım varmı yada başka ürünle takas etme şansım kutusu fişi duruyor.
Aldığın bayiye göre değişiyor. Kimisi üçkağıt oluyor, kimisi hoş görülü. Fakat müşteri memnuniyeti için istediklerini yapmaları gerekmekte. Aksi halde 444 55 99'u arayarak şikayetini dile getirebileceğini düşünüyorum. Garanti belgesi varsa içerisinde zaten o eksik olan fırçayı vermek zorundalar.
Keşke braun alsaymışsın.Çok kaliteli olan modelleri var asla tahriş kanama vb. şekilde tepkimeye sebep olmuyor.Ama fiyatları biraz yüksek 200-210 tl civarlarında.
Normal traş makinası alcam kuaförlerde kullanılandan ya bu bana yaramaz demekki o degil temizleme fırçasıda ortada yok ya takas yada iade ama büyük ihtimalle takas ederim kullandım diye almama gibi bi durum yaparlarmı yani kullanmadım diyim bari temiz zaten pek kullanmadım tek kenara şürttüm çok kötü oldu ya.
Ürün klavuzunda o parça görünmüyorsa iadesi olmaz ayrıca kullanmamış olman lazımdı.
(08-30-2012 11:48 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar teknosadan traş makinası aldım 109tl nakite 3 başlıklı fakat ürünün içinden temizleme fırçası çıkmadı ve yüzümü çok tahriş etti iade etme şansım varmı yada başka ürünle takas etme şansım kutusu fişi duruyor birde kullandıgımı söyleyimmi yanagımın kenarına azıcık sürttüm çok tahriş etti.
Bence yarın ilk işin aldığın yere götürmek. Belki sana yardımcı olmazlar ama yukarıda yazdığım numarayı arayarak şikayetini dile getirebilirsin.
Tamam çok saol kardeş ya bakalım ne olacak o degil kullandım desemmi demesemmi tam traş olmadım makina ile yanagımın kenarını yaptım denemek için maaf etti.
Pek okumadım, internetten aldıysan 7 gün koşulsuz iade hakkın var.