Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasarayın Şampiyonlar Ligi Rakipleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-30-2012 07:52 PM)cem Yazılan: [ -> ]merhaba beyler konuyla alakası yok ama benım modem huawai pingim hep 999 düzeltemiyorum modem arayüzü ne demek onu da bilemiyorum yardım edecek biri var mı ?

http://forum.warrocktr.com/Konu-Huawei-H...ing-sorunu buradan çözebilirsin inşallah
Galatasaray a başarılar dilerim. Bu gruptan kolay çıkar gibi Smile
evet bunu gördüm ama yine de halledemedim halledebilsem yazmazdım zaten buraya tw verip yardım edebilr misin ?
Grup kolay gibi gözüksede çok zor bence clujde braga'da çok iyi kapanan iki takım Smile
(08-30-2012 07:40 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Çıkma ihtimali var
rahat
(08-30-2012 08:07 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Grup kolay gibi gözüksede çok zor bence clujde braga'da çok iyi kapanan iki takım Smile

merak etme o dediğini sadece kendi takımın aşamaz Galatasaray gibi şerefiyle şampiyon olmuş bir takımdan bahsettiğinide unutma 7b
(08-30-2012 07:40 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Çıkma ihtimali var
rahat
(08-30-2012 08:10 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ]
(08-30-2012 08:07 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Grup kolay gibi gözüksede çok zor bence clujde braga'da çok iyi kapanan iki takım Smile

merak etme o dediğini sadece kendi takımın aşamaz Galatasaray gibi şerefiyle şampiyon olmuş bir takımdan bahsettiğinide unutma 7b

Neden hep bir tartışma çıkarma amacı ? Her konuda aynı tarz yorum ? Fanatikliğinizi foruma taşımayın, sanal holiganlığın alemi de yok zaten.
D grubunun maçları izlenir Smile
Kesin çıkarız diye düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler