(08-30-2012 05:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-30-2012 05:50 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ] (08-30-2012 05:23 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Bkz: Ekşide'ki entryleri foruma konu olarak girmek.
Ekşici değilim. Ordanda enry olarak almadım.
9GAG tarzı sitelerde deli gibi paylaşıldı bu. Ekşiyle alakası yok.
Evet bende orda gördüm + yorumlarda ve bazı postlarda yine bunların gerçek olmadığını da gördüm.
O zaman apple da samsung'un paraları aldığı yerle anlaşsın. Oraya versin paraları.
Alican

Bence o demirleri eritip satsalar daha kârlı olur,Türkiyede 1 ay içerisinde bütün pirinç madeninden yapılmış 1 kuruşların eritilip satılmasının nedeni bu eğer eritirsen 1 kuruş sana 1,19 kuruş olarak geri dönüyor ve şuanda piyasada 1 kuruş bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer

Not:50 centte işe yaramaz ama eğer kabul edecek bir banka bulamazlarsa bu çözüm en iyisi

(08-30-2012 08:25 PM)Galatasaray Yazılan: [ -> ]Bence o demirleri eritip satsalar daha kârlı olur,Türkiyede 1 ay içerisinde bütün pirinç madeninden yapılmış 1 kuruşların eritilip satılmasının nedeni bu eğer eritirsen 1 kuruş sana 1,19 kuruş olarak geri dönüyor ve şuanda piyasada 1 kuruş bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer
Not:50 centte işe yaramaz ama eğer kabul edecek bir banka bulamazlarsa bu çözüm en iyisi 
Bende 372 tane 1 kuruş var. Koleksiyon.
9gagde apple ürünlerinin birçok markadan çalıntı olduğu yazılmıştı
(08-30-2012 09:58 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]9gagde apple ürünlerinin birçok markadan çalıntı olduğu yazılmıştı
Hangi firmadan, kime göre, neye göre çalıntı?
(08-30-2012 11:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-30-2012 09:58 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]9gagde apple ürünlerinin birçok markadan çalıntı olduğu yazılmıştı
Hangi firmadan, kime göre, neye göre çalıntı?
Çoğu markanın 1-2 yıl önce çıkardığı şeyleri Apple'ın yeni çıkarıp patent almaya çalışıp elaleme dava açtığına dair bir post. Arasan bulursun hotpage'de. Ufaktan üşenmesen ben bulurum da. Neyse artıkh.
1 milyar dolar 1 milyar dolardır her çalışan bir avuç alsa götürse başka başka bakkallara 1-2 yılda bütünlenir