Ticket cevabı hemen geldi. ne yazıyor . neden ban yedim yardım ederseniz sevinirim.
Greetings tekben33,
Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result this account will be permanently closed.
Savaş kaya müşteri destek takımıyla temas kurmak için sana teşekkür ederim! Biz, bizle temas kurmak için zamanı alırken seni takdir ederiz.
Bu hesap, bizim oyun politikaları içimizi bozmuş olmak için bulundu, ve veya faydalı adlandırır. Sonuç olarak bu hesap, sürekli olarak kapalı olacak.
Sonuç Olarak Hesabınız Açılmayacak.!
ne politikası . yaw neden ban yedim. bunu neden yazmıyolar . ne yaptıgımı gördüler anlamıyorum. offf daha ayrıntılı 1 cevap istiyorum . bunun için ticet hazırlayacak varmı . lütfen yardım edin
hazır cevap yolluyolar. ticket ta neden ban yediğim yazmıyo ki.
(03-07-2010 02:28 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]Ticket cevabı hemen geldi. ne yazıyor . neden ban yedim yardım ederseniz sevinirim.
Greetings tekben33,
Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result this account will be permanently closed.
Gerekli olan kısmı yukarıda belirttiğim yer. Çevirisi ise;
''Bu hesap oyun kurallarımızı ve kullanım koşullarını ihlal ederken bulundu..Sonuç olarak; bu hesap sürekli olarak kapalı kalacaktır.''
(03-07-2010 02:46 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]ne politikası . yaw neden ban yedim. bunu neden yazmıyolar . ne yaptıgımı gördüler anlamıyorum. offf daha ayrıntılı 1 cevap istiyorum . bunun için ticet hazırlayacak varmı . lütfen yardım edin
Oyun Politikası Demek İstediği: Hack Yapmak İllegal Yollarda Bulunarak Level Kasmak Bunları Kast Etmişler Sana Oyun Politikasını Çiğnemişsiniz Yani Çarınız Açılması İmkansız..! Daha Fazla Yoruma Gerek Yok Sanırsam