Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artic Combat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaslar yeni cıkmıs bi oyun COD gibi F2P tamamen begendim üye oldum suan keyler datılıyor , bana 5 tane hediye geldi sizde gelin beraber oynayalım Smile

İndirmek için verdigim linkten download kısmına tıklayın ve orda görürsünüz.İsterseniz ilk önce play4free'ye tıklayıp üye olun , olduktan
sonra webzen indir diyo ama indirmeyin dedigim yerden oyun iniyor.Buyurun
link burda * http://ac.webzen.com/ * verdigim linkte assagı dogru inerseniz orda solda reedem page olması lazım verdigim keyleri oraya giriceksiniz. Girdikten sonra oyunu indirip oynayabilirsiniz....Sizede 5 tane bedava key gelicek onlarıda burda oynamak isteyenlere özel mesajdan atabilirim.

NOT : Baska oyun tanıtmı yasaksa konuyu cöpe atabilirsiniz.

Cuma günü isteyenlere verebilirim keyleri o zamana kadar yokum.
Oyun tanıtmakta sıkıntı yok fakat
Kural 7-) İllegal paylaşımlar, Cd-key, Crack, Hacking, Warez veya lisanssız program downloadları ile ilgili hiç bir konu açamazsınız ve link veremezsiniz.

Mısranın sonunu ... key isteyenlere özel mesajdan atabilirim diye değiştirdim.
Key bulması problem değil fakat, ben bu oyunu sevmedim. sistem warface çakması, bir gameplay videosunda black opstaki "vorkuta"nın çıkışı vardı. Tam olarak aynısı. Ordan burdan biraz da şurdan oyunu olmuş.
Bekliyorum mücahit ÖM'ye atıver bi key
Bende üye oldum az önce bana da verdi 5 adet key Big Grin İndiriyorum şuanda 1.25 GB

Şuanda oyuna giriyorum

Oyun güzelde verdiği G3 pek iyi değil Big Grin
Nasıl Verdi.Bende Üye Oldum Vermedi.Msn ye Falanmı Geliyor ?
(08-29-2012 06:23 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Nasıl Verdi.Bende Üye Oldum Vermedi.Msn ye Falanmı Geliyor ?

Msn yi nasıl okuduğunu merak ettim şimdi.

emesen e, olmadı
Mesincır a, olmadı
me se ne ye, oldu tamam.
Aklın Varmı ? Konuyu Değiştirme
Üye olana cd key vermiyor. Altta listesi var, beleşe cd key vermiş olan siteler, tükenmiştir kasmayın.
Banada bir key atabilir misin ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler