Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lPvPLl bakarmısın bi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
lPvPl hüseyinmisin nesin ne oldu? bana power diyodun clanca ban yemişsiniz oh oh yandan.gif kendinde power yapmıssın? stata bi bak SEN milleti eleştirmeden önce kendin ne olduguna bak önce su anda agzını burnunu dagıtmak isterdim senin
Özelden anlatabilirdin konu acmana gerek yoktu bunun için
Haklısında sende powerlevelsın.
ixmxf. ağzımı bozdurma. ben o çar çalındı diye 1231548854 kere konu açtım bu foruma. okumadıysan ne yapayım.
Bırak açsın konuyu kendi de powerlevel nasılsa.
Beyler kelimelerimizi dikkatli secelim. Karşılıklı nefret olsa dahi toplum icerisinde konuştuğunuzu unutmayınız. Tartışma ağır boyutlara gelirse, iki tarafa da cezai işlem uygulanır.
(08-29-2012 03:56 PM)lPvPlMajeste Yazılan: [ -> ]ixmxf. ağzımı bozdurma. ben o çar çalındı diye 1231548854 kere konu açtım bu foruma. okumadıysan ne yapayım.

haha o da güzel. poweri yap çar çalındı de. powerin bittikten sonra çarı geri aldım de. bi akıllı sizsiniz zaten
aynen car calınmasıda neymis karsıdaki insanı kendi gibi cocuk zannediolar ..
sizi gidi VELEDLER..veledsiniz ..
(08-29-2012 03:56 PM)lPvPlMajeste Yazılan: [ -> ]ixmxf. ağzımı bozdurma. ben o çar çalındı diye 1231548854 kere konu açtım bu foruma. okumadıysan ne yapayım.

pvpleader miydi neydi onu midleda mı ne wh açarken gördüm
Ulan madem powerlevel yapmışsın, emek yemişsin birde gelmişsin "aha buda ban yedi bende yedim ehe" diye konu açıyorsun ya. Şu yüzsüzlüğünüzü anlayamıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler