Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saygı duyun!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Clanımla ve clanımdaki her bi' bireyle gurur duyuyorum. Biz War Rock'ta yaşamadıklarınızı yaşayan adamlarız. Biz tüm War Rock'un canına okumuş adamlarız.

[Resim: G180P.jpg]
gerçekten başarılı bir clansınız ancak bu size saygı duymamızı gerektirmez her oyun birincisi'ne saygı mı duyacağız ?
(08-29-2012 03:27 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]gerçekten başarılı bir clansınız ancak bu size saygı duymamızı gerektirmez her oyun birincisi'ne saygı mı duyacağız ?

yeni yetmelere saygı duymanızı ben de istemem. ama benim clanım, tüm War Rock alemi tarafından dünyanın en iyi clanı diye tanımlanan, İtalyan Dev'i Cucujanji'nin canına okumuş clanım, MvP. Saygı duymazsanız terbiyesizlik olur.
(08-29-2012 03:29 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-29-2012 03:27 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]gerçekten başarılı bir clansınız ancak bu size saygı duymamızı gerektirmez her oyun birincisi'ne saygı mı duyacağız ?

yeni yetmelere saygı duymanızı ben de istemem. ama benim clanım, tüm War Rock alemi tarafından dünyanın en iyi clanı diye tanımlanan, İtalyan Dev'i Cucujanji'nin canına okumuş clanım, MvP. Saygı duymazsanız terbiyesizlik olur.

yeni yetmelere saygı duymamızı gerektiren şeyleri var Örneğin NewBoys Clanından Fikret abi saygı duyuyoruz(Yaş) ama oynamasını bilmiyor yani saygı denilen şey oyundaki performans değil demek istediğim bu sen benim büyüğümsün saygı duyarım bunu demek istedim.

Elbette en iyi clansınız bunu ben de kabul ediyorum Smile
bunu kabul etmen bile bize saygı duyduğun anlamına geliyor, teşekkür ederiz MvP olarak.
MVP gerçekten sağlam bir clan. mvpmurat mıydı neydi , öyle biri vardı. beni deli ediyodu ya. hack dememek için kendimi zor tutuyodum Big Grin
Doğru oyunda ağzına wall hack türevi kelimeler takılmış olan çocuklar hep wall derler Smile
Mvpsahinox başkasını tanımam.
(08-29-2012 03:38 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Doğru oyunda ağzına wall hack türevi kelimeler takılmış olan çocuklar hep wall derler Smile

1.wall demedim.
2. çocuk değilim
3.çok iyi oynuyordu. hack dememek için kendimi zor tutuyordum derken , o anlamda değil. işin şakasıydı Smile
2008'lerde War Rock oynamış birisi olarak gerçekten saygı duyuyorum. O zaman böyle 10-15 oda yoktu. Server seçme diye birşey yoktu öncelikle Smile 2008lerde warrock oynayıpta mvpye saygı duymayacak adam yok beyfendi

Düzeltme gereği duydum bunları yalakalık falan olarak algılayacaklar olabilir. Ben şuanda oyunu oynamıyorum. Herhangi bir çıkar amacım yok saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler