Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ş.Ligi Kuraları Bilgi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şampiyonlar Ligi grup kuraları yarın saat 18:45 Te Cekilecek ve NTVSPOR'dan Canlı yayınlanacak

[Resim: sampiyonlar-ligi.jpg]
Hayır olamaz öyle bişey 3.torbadan katılan takımlar birbirleriyle eşleşemez ve aynı ülke takımları aynı gruplarda olamaz anca çeyrek finalde yarı finalde ve finalde olur
(08-29-2012 02:14 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Şampiyonlar Ligi grup kuraları yarın saat 18:45 Te Cekilecek ve NTVSPOR'dan Canlı yayınlanacak
Eger Fenerbahçe ile Galatasaray 3.torbadan girerse Aynı grupta eşlesme Sansları var hadi hayırlısı

[Resim: sampiyonlar-ligi.jpg]

3. torbadan girip aynı gruba düşme olasılığı diye birşey yok ayrıca gruplarda aynı ülkenin takımları eşleşemiyor diye biliyorum.
Valla Benim 2kaynagım var biri Ünal Aysal Biri Ntvspor Bunlara dayanarak soyledim.
(08-29-2012 02:25 PM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Valla Benim 2kaynagım var biri Ünal Aysal Biri Ntvspor Bunlara dayanarak soyledim.

Belki aynı ülke takımları kuralında değişiklik olmuş olabilir bilmiyorum ama 1 grupta 1-2-3-4 torbalarından 4 takım olur bunlar farklı torbalardan seçilir. Fenerbahçe ile Galatasaray eğer 3. torbadan girecekse kurraya zaten imkanı yok öyle birşeyin Big Grin
Real Madris vs Barcelona???
Öyle şey mi olur..
4 torba var her torbadan 1 takım ile 4'erli 8 grup oluşacak. Aynı ülkenin takımları grup maçları aşamasında aynı grupta olamaz.
Zaten aynı torbadaki takımların eşleşmesi gibi bir şey mümkün değil.
konu düzenlendi
Galatasaray 3.torbada mı 4te mi ?
(08-29-2012 04:10 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Galatasaray 3.torbada mı 4te mi ?

malaga kazandığından ötürü 3. torbada
Referans Adresler