Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Onursuzların Listesi 29.08.2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-29-2012 01:11 PM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]
(08-29-2012 01:10 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]lPvPl Terk Wink

Bi tek buna sevindim Smile

muhahahha dünkü çocuğa bak Smile yaşın 12 pıçaklanman lazım Big Grin pvp yiz varmı bi dicen ? aramızda 1 kaç tane pover ci var. iyi ban yediler. yapmayın dedik o kadar. neyse. senin çarın ban yedi buna çok sevindim kına bulsam yakıcam
Alenen hack yaptığı halde odalardan atılmayıp bide artislenerek haksız exp kasan ve hack olmadığımız halde bizi hackle suçlayıp ta kendisini banlananlar arasında gördüğüm isimlerden dolayı o kadar mutluyum ki anlatamam. Ellerinize sağlık WrNexonEU ve WrNexonTR. Teşekkürler.Smilebeyfendi
john0swaldo bu adamın banlanmasında ultra bi emek harcadım Smile

lltuxxatorll sevindim Smile

llnewstarll Ovc akar..

ils0ldier585
> yıllardır hackler Big Grin
b1l4ck585
(08-29-2012 12:35 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]myturkfantasy ovcinin dibi

IIFSMII hackti

MvPNoMad ovc
Mvpnomad küfürden yedi diye biliyorum. Banlanan banlanmış sebeplerini yazmak sana mı düşer ? Kendi kafana göre kimden acın varsa yazmışsın mübarek.
Arkadaşın ban yiyenlere onursuz yakıştırması da "kendine yakışan bir söz öbeği kullanmış" dedirtiyor. Bir başkasının hatası yüzünden charı ban yiyenler de var ki buna eminim. Benim charım küfür sebebiyle banlandı ama biliyorum ki benim tek hatam ID pass'ı başkalarıyla paylaşmak. Amacım savunma yapıp da kendimi haklı çıkarmak değil. Amacım uygun başlığın "onursuzların listesi" değil de "banlananların listesi" olduğunu göstermek.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler