Arkadaslar telefondan giriyorum oyundayken bi an da netim gitti ve saat bu oldu hala gelmedi nedenini bilmiyorum ama telefona bagli hatti cikarip direk modeme de bagladim yok gelmedi.(telefonda calismiyo ama telefonda sorun yok) 444 0 375 i de aradim ulasamiyorum sadece bendemi var yoksa bu durumu yasayan arkadaslar varmi? Hani ttnetten kaynaklanan genel bi sorun olabilir de..
Sıkıntı yok. TTNet'i aradığında hiç hat gelmiyor mu? Eğer evet ise herhangi bir numarayı aramayı denemelisin. Eğer onda da hat gelmiyorsa sıkıntı büyük

modemi resle geçen bendede oldu öyle bir olay
Bendde Sıksık Gitmeye Başladı.
Yok Alican ev telefonu hic calismiyor cepten ariyorum ulasamiyorum ttnet cagri merkezine..
ahahaha

faturayı ödemicem fln de bak nasıl beleş int. vericek şimdi sana ben bir kaç kere yapmıştım

yada int. kapattırıcam fln de
(08-28-2012 10:38 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Yok Alican ev telefonu hic calismiyor cepten ariyorum ulasamiyorum ttnet cagri merkezine..
TTNet yerine Türk Telekom'u araman gerekiyor.
Şebekesel hat kesintisi olabilir, santral sorunu olabilir.
Senin yapabileceklerin ise kablolara bakman. Belki kablolar çıkmışta olabilir. İhtimalleri göz önüne almak lazım

Kablolara baktim sorun yok su anda tek ulasabilecegim ttnet cunku telekomun cagri merkezi yok diye biliyorum varsa numarasini alabilirmiyim? ne ttneti aradim simdi sinyal gonderemedi yarina kaldi is teknik ekibe bildirmisler santralde sorun yoksa gelecekler evde bakacaklarmis.
(08-28-2012 11:14 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]Kablolara baktim sorun yok su anda tek ulasabilecegim ttnet cunku telekomun cagri merkezi yok diye biliyorum varsa numarasini alabilirmiyim? ne ttneti aradim simdi sinyal gonderemedi yarina kaldi is teknik ekibe bildirmisler santralde sorun yoksa gelecekler evde bakacaklarmis.
444 1 444
Zaten ilk arıza tespit kaydı alıyorlar. Eğer santralden kaynaklanan sorun ise eve gelmeden hallediyorlar. Sıkıntı büyükse eve de uğruyorlar
Aman zaten eve gelseler ne yapabilecekler ki=)
adam=a
çırak=ç
ç= abi taktım kabloyu
a ahizeyi kaldırır
a= olmadııı
ç= peki şimdi?
a= olmadıı
a= Evet efendim arızayı tespit ettik. Hat gelmiyor size.
Budur yani