Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sık sorulan sorular Konusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyunda aşırı derecede pm alıyorum ve herkese tek tek açıklama yapmaktan dilimde tüy bitti bundan sonrasında oyunda açıklama yapmayacağım lütfen konuları sabitleyin duyuru olarak falan asın bir şey yapın gerçekten açıklama yapmaktan hiç bir şey yapamaz oldum.

1. FAMAS ne zaman gelecek ?
- Firmamız bu tür konuları gizli tutuyor. Bunları 3. şahıslarla paylaşmamız yasak.

2. RETAIL ne zaman gelecek ?
- Firmamız daha oyunu yeni aldı ve eskisi gibi her hafta retail satışı beklemeyin. Eskiden Clan Warfare paketini bilen bilir yılda 1 gelirdi. Şu an böyle bir satış DÜŞÜNÜLMÜYOR. O yüzden artık sormayın bunu.

3. Bu hafta ne gelecek ?
- Patch içeriğinin oyunculara önceden verilmesi yasaktır. Bunu yaptığım için bir uyarı aldım, bir daha almayı düşünmüyorum. O yüzden bu bilgileri ancak patch geldikten sonra öğreneceksiniz.

4. Şifre, id, doğum tarihi unuttum söyler misin ?
- Oyun içinde hiçbir şekilde bu tür sorulara yanıt veremem. Kurallara aykırı bir durum + hesabın size ait olduğunu kanıtlamadan asla bunları öğrenemezsiniz.

5. E-Mailimi değiştir ADMIN !
- E-mail değişimi yok arkadaşlar. YOK tamam mı ? YOK ve OLMAYACAK.

6. Sen niye hesabında oynamıyorsun ADMIN kardeş ?
- Ben aslında hesabımdayım, siz görmüyorsunuz. Aslında izliyorum gün boyunca ve herşeyi görüyorum. Onun için ne zaman ne yaptığımı bana sormayın.

7. Gold silah gelecek mi aylardır bekliyoruz gelmedi ne zaman ne zaman ?
- Famas'ta belirttiğim gibi bunlar gizli bilgidir, sizinle paylaşılacak bir bilgi olduğu zaman açıklama yaparım.

8. Event yapsana ADMIN !
- Event yapma gibi bir yetkim yok. Olduğu zaman zaten birlikte güzel ve keyifli vakit geçireceğiz.

9. Falanca kişi hack kesin banla, kesin ovc banla!
- Kanıt alıp ticket atın. Her dakika herşeye yetişemem. Eğer birisinden şüpheleniyorsanız video alın. Eğer birisinin net bir hackini gördüyseniz ss alın ve ticket atın 5 dakikanızı almaz bu işlemi yapmak.

10. Admin senin yaşın kaç nerelisin okuyor musun ?
- Kişisel bilgilerimi sizinle paylaşmam. Bunlar tamamen gizli kalması gereken şeyler. Ben sizlere yakın olmak için kimliğimi belli ettim. Daha fazlasını beklemeyin.

11. Admin abi **** çıkıyor banlanır mıyım ?
- Hayır BANLANMAZSIN.

12. Küfürden ban var mı ?
-Evet var. AİLE, DİN, IRK bu üçlüyü barındıran herhangi bir küfür sınırsız banlanmaya sebep olur. Çok yakında süreli ban da uygulanacak.

13. Bug'dan ban var mı ?
-Hayır yok. Çok fazla oyuncu yaptığı için şu an bir ceza uygulaması yok.

14. Hesabımı satsam banlanır mı ? Hesap satın alsam banlanır mı ?
-Evet, yakalanırsanız, saptanırsa banlanır. Kaçarı yok.

15. Banlandım kanıt versene lan !
- Vermiyoruz, anlatabiliyor muyum ? Politika gereği kanıt vermemiz tamamen yasak. O yüzden talep etmeyin, edip de yanıt alamayınca küfür etmeyin bu sefer o hesabınız da kapanır.

16. Admin ticket attım cevap versene numarası "21324124"
-Sırası gelen ticket'a bakılır. Öne alma, özellikle cevaplama yok arkadaşlar. Saygılı olun biraz beklemeyi öğrenin.

17. Falanca eşyayı aldım ama yok şimdi gelmedi zart zurt.
- Benim eşya ekleme gibi bir yetkim yok. Bunlarla ilgili ticket atın " purchase bölümüne"

18. Outbox'da itemim vardı silindi geri ver.
- Outbox buzdolabı değil 1 gün tuttuktan sonra kullanın silahınızı. Eşyalar eklenmiyor.

19. Banımı aç admin yalvarırım bir daha yapmayacağım gözüm kör olsun apartmandan atlarım çoluk çocuğum var yapma lütfen admin.
- Bir işi yaparken sonuçlarını göz önünde bulundurarak davranın. Ağızdan çıkan laf geriye alınmaz. Yaptığınız illegal ise cezasını çekersiniz elbet. Bunu engelleme gibi bir lüksüm yok. Ben adaletim neyse odur. Gereken ne ise yapılır.

20. Şimdi ben bugün evdeydim kapı çaldı komşunun kızı geldi beni evine davet etti ama benim yaşım küçük ben ne yapacağımı bilemedim Can abi ne yapmalıyım v.b..
- Allah aşkına insaf ya.
19- ixmxflerden biri aklıma geldi

20 ye çok güldüm ya ::DQW:DQW:DAS
Can abi işte bizim komşu kızı geldi şimdi, böyle bi garip bakıyodu, n'abayım ben abi ?
(08-28-2012 10:09 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Can abi işte bizim komşu kızı geldi şimdi, böyle bi garip bakıyodu, n'abayım ben abi ?

kasayı yan yatır
Nexon bana kız bul
(08-28-2012 10:13 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Nexon bana kız bul

Yoruma bittim Smile
Can bı soru sorduym retaıl degısımı ıle ılgılı bukadar dolu oldugunu bılseydım sormazdım
Son soruyu soranlar var mı gerçekten Big Grin
Can,boşuna yoruluyorsun bazı insnalarla bu kadar samimi bu kadar ilgili olmanın sonucu bunlar.
Sıkça sorulan sorular nelerdir.

404- Fatal error
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler