Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: llnewaresll Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
pc gerçekten iyiymiş kasma sıfır adamda, özellikleri nelerdir acaba pmden atabilirmisn
(08-28-2012 06:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-28-2012 06:18 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ok zafer

Yay cenk

zafer olum alemsin ya Big Grin
(08-28-2012 07:45 PM)aLwaySNew Yazılan: [ -> ]
(08-28-2012 06:26 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-28-2012 06:18 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Ok zafer

Yay cenk

zafer olum alemsin ya Big Grin

Tabe la, ne sandınız
ölmeden öncesini kesmesine bayıldım çok güzel yapmış videoyu hiç belli olmuyor Smile büyük ihtimalle lag =) eline sağlık diyelim ne olsn
2-3 kill yapıyor diyenler bu işleri kolay sanıyor warrockta video cevirmenin ne kadar zor oldugunu bilseniz , lagg & hacker & kasması var o killeri bile insan zor birlestiriyor.
(08-28-2012 08:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]2-3 kill yapıyor diyenler bu işleri kolay sanıyor warrockta video cevirmenin ne kadar zor oldugunu bilseniz , lagg & hacker & kasması var o killeri bile insan zor birlestiriyor.

arkadaş, gameplay videosu değil bu, farkettiysen, bu "frag" videosu. adama ateş etmeden 1 sn önce video başlatıp r basamadan videoyu bitirerek birleştirip, gameplay diyemezsin. Bu frag derlemesidir. Hele ofisin arkasına pusuşunu video çekip, çıkana adama 1 şarjör harcarsan, gameplay diyene yazık ne diyeyim.
gameplay nerde dedim bi bul onu? Pusma konusunda hak veriyorum video yaparken rush atıcaksın en iyisi.
Gözlemlerime göre çok mermi harcıyorsun. Bir şarjörü %'lik dilime dağıtırsak:
%30 adamın üzerine hedef alman, %50 adamın üzerine isabet ettirememen, %20 ise adamı öldürdükten sonra sıktığın mermiler.

Matematik burada biter Sad
(08-28-2012 09:16 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gözlemlerime göre çok mermi harcıyorsun. Bir şarjörü %'lik dilime dağıtırsak:
%30 adamın üzerine hedef alman, %50 adamın üzerine isabet ettirememen, %20 ise adamı öldürdükten sonra sıktığın mermiler.

Matematik burada biter Sad
Haha Big Grin
gitmeyin çocuğun üstüne Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler